Lampa od himalajske soli za odlično zdravlje i dobro raspoloženje

 
 
 
 
 
 
 

Lampa od himalajske soli za odlično zdravlje i dobro raspoloženje

Zrak koji udišemo u današnje vrijeme nažalost nije tako zdrav kao što je nekada bio. Promjenjiv životni stil i neizbježna invazija tehnologije u naše domove i urede doveli su do stalnog nakupljanja nečistoća i raznih zagađivača u našem okruženju. Stručnjaci upozoravaju da povećano onečišćenje zraka i akumulacija nečistoća mogu negativno djelovati na raspoloženje te dovesti do depresije kao i do povećanog rizika od razvoja astme, alergija i drugih respiratornih poremećaja.

Svi znamo što su alergije, grinje i ostali zagađivači zraka poput dima, kemikalija, itd. Međutim, uz njih, u našem okolišu postoji nešto što je podjednako loše za naše zdravlje. To su pozitivni ioni, odnosno pozitivno električki nabijeni atomi i molekule. Dobra vijest je da se pozitivni ioni mogu neutralizirati iz atmosfere odnosno smanjiti i to uz pomoć negativnih iona.

Idealno rješenje za to je lampa od himalajske soli, koja je apsolutni hit diljem svijeta, a posebno je popularna u krugovima sljedbenika feng shui-a.  Ova "čudotvorna" svjetiljka je izrađena od halita, minerala poznatijeg pod nazivom kamena sol, koji se javlja u prekrasnim bojama, od različitih nijansi crvene, ružičaste i bijele boje, a nešto rjeđe može biti i proziran. Halit posjeduje brojne zdravstvene koristi, a najpoznatiji je po svom svojstvu pročišćavanja zraka, odnosno apsorpciji pozitivnih te odašiljanju negativnih iona u trenucima izloženosti svjetlosti. Također, zbog otkrića da u svom sastavu sadrži čak 10 važnih minerala, stručnjaci preporučuju upotrebu lomljene forme himalajske soli za kuhanje, u svrhu poboljšanja zdravlja.

Lampa od himalajske soli koristi cijelom organizmu, a posebno je učinkovita u prevenciji i ublažavanju tegoba povezanih s astmom i alergijama. Osim što su pravi prijatelji zdravlja, svjetiljke od himalajske soli mogu poslužiti i kao izvrsni dekorativni predmeti. Nadalje, zbog toga što daju atraktivan sjaj, ove lampe se često se koriste kao ambijentalno svijetlo. Osim toga vrlo su popularne i kao noćne svjetiljke, budući da jantarnu rasvjetu mozak percipira kao mrak.

Kada je u pitanju lampa od himalajske soli, cijena koju ćete za nju platiti je zaista mizerna, ako se uzmu u obzir sve njezine pozitivne karakteristike. Ona će vam očuvati zdravlje, poboljšati raspoloženje, a vaš dom učiniti modernim i atraktivnim – zaista pregršt dobrobiti, zar ne?

Ovu predivnu, višestruko korisnu svjetiljku možete kupiti u našoj web trgovini Art-rasvjeta kao i u našim trgovinama u Zagrebu i to na sljedećim adresama: Ozaljska 73 (poslovnica 1), Tratinska 37 (poslovnica 2), Savska 94 (poslovnica 3) i Maksimirska 79 (poslovnica 4).

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!