LED traka

 
 
 
 
 
 
 

LED traka

LED je vrsta rasvjetnih tijela koju zapravo sačinjava niz dioda (LED emitting diode) koje svijetle određenom svjetlošću ovisno o vašim željama i fosfornim presvlakama koje uz diodu stvaraju jednu od brojnih kombinacija boja.

LED traka je niz dioda koje su zaštićene određenim vanjskim omotačem kako bi bile sigurne za upotrebu i otporne na vanjske utjecaje koji bi ih mogli oštetiti.

Trake možete pronaći u raznim duljinama kao i prilagođenu ovisno o tome želite li ju koristiti u zatvorenom prostoru ili u vanjskim uvjetima za što su prilagođene silikonskim omotačima kako ih vlaga ne bi mogla uništiti.

Odlučite li se za korištenje ovih traka potražite i vodilice za LED diode kako biste bili sigurni da su trake postavljene na pravilan način te ih time zaštitite od vanjskih utjecaja i osigurajte si njihov maksimalan vijek trajanja.

LED trake najjednostavniji su izbor kada želite dodati boju u velikim prostorima, dvoranama ili u poslovnim prostorima u kojima možete koristiti boju u svrhu obogaćenja interijera.

LED trake možete kupiti u sistemu sa daljinskim upravljačem kako biste lakše upravljali njima i iskoristili puni potencijal koji vam nude svojim neograničenim odabirom boja.

Prilagodite boju svog prostora svom trenutnom raspoloženju i uljepšajte si dan!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!