Lampe od himalajske soli

 
 
 
 
 
 
 

Lampe od himalajske soli

Želite li interijer koji je trendi, drugačiji, skladan po feng shui načelima i ima ono nešto posebno lampa od himalajske soli je nešto što vam nedostaje.

Himalajska sol je sol vulkanskog podrijetla koja ima vrlo ljekovita svojstva te se njene boje prelijevaju iz narančastih u ružičaste tonove. Osim svojstava kojima ova sol utječe na zdravlje prilikom konzumacije iste, himalajska sol ima utjecaj na tijelo i kada se koristi kao dodatak u interijeru.

Lampa od himalajske soli u okolinu ispušta negativne ione što je potpuno prirodna pojava. Negativni ioni u prostoru u kojem se nalaze pozitivno djeluju na ljude, biljke i životinje. Kada provodite vrijeme u prostoriji u kojoj ste izloženi ''zračenju'' lampe vaša energija se podiže i puni a vi se osjećate odmorno i pozitivno. Nasuprot negativnim ionima koji su poželjni su pozitivni ioni odnosno zračenje koje u prostoru stvaraju električni uređaji koje može dovesti do niza zdravstvenih problema.

Lampa od himalajske soli svojim suptilnim svjetlom prostoru daju dašak intime, prostor čine ugodnim i stvaraju atmosferu ''toplog doma''. Minimalistički uređenoj spavaćoj sobi dodajte ovu lampu i prostor ćete učiniti zanimljivim, modernim i zdravijim za vaše zdravlje. Prostori koji su čistih linija, geometrijski te u njima prevladavaju neboje, crna i bijela ovakav geometrijski nepredvidljiv i nepravilan oblik koji je u jarkoj boji učiniti će interijer eklektičnim, nepredvidljivim i estetski zaokruženim.

U prirodi negativne, poželjne ione možemo pronaći u prostorima koji se nalaze u blizini vode, koji su otvoreni i posve prirodni te ''dišu''. To su prostori koji nam pune energiju i oslobađaju nam misli. Lampa od himalajske soli u vašem prostoru stvoriti će okruženje kakvo imate kada se nalazite u šumi, na plaži...

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!