Za nekoliko dana u Arena Centru u Zagrebu, otvara se drugo izdanje In dizajn festivala

 
 
 
 
 
 
 

Za nekoliko dana u Arena Centru u Zagrebu, otvara se drugo izdanje In dizajn festivala

Za nekoliko dana u Arena Centru u Zagrebu, otvara se drugo izdanje In dizajn  festivala

Za nekoliko dana u Arena Centru u Zagrebu, otvara se drugo izdanje In dizajn  festivala gdje ćemo i mi biti ponosni sudionici! Ovim vas putem pozivamo  da sudjelujete na ovoj popularnoj manifestaciji te posjetite Art-rasvjetu i pogledate Philips HUE novitete. Jedna od vrhunskih inovacija koju ćemo vam tamo predstaviti biti će Philips Hue žarulje!

Za one koji nisu upoznati s ovim festivalom, od 14. do 17. rujna, ‘In Dizajn – Festival modernog doma’ dati će vam priliku da pogledate mnoge inovacije i novitete u svijetu interijera. Festival organizira Mirjana Mikulec, veoma utjecajna i inspirativna dizajnerica interijera. Ovo, drugo po redu istoimeno događanje, na jednom mjestu će okupiti više od 70 izlagača koji će na preko 5000 metara kvadratnih izložbenog prostora predstaviti svoje proizvode za opremanje interijera. Art-rasvjeta u suradnji sa Philips lighting ponosno sudjeluje kao izlagač uz mnoge druge renomirane stručnjake za interijer te hrvatske dizajnere raznih kućanskih proizvoda.

Tijekom 4 dana festivala, imati ćete priliku vidjeti i odabrati inspirativna rješenja za unutarnji dizajn te dizajnerski namještaj, dekoracije, itd. Uz sve to, na In dizajn festivalu također ćete moći ostvariti brojne festivalske popuste, kao i sudjelovati u nagradnoj igri s bogatim fondom nagrada.

Art-rasvjeta će na festivalu, koji godišnje privuče čak 20 tisuća posjetitelja, imati priliku predstaviti Philips Hue pametnu rasvjetu. Ove pametne žarulje posebne su po tome što se njima može upravljati pametnim telefonom, a pružaju brojne mogućnosti prilagodbe. Osim što možete podesiti ove žarulje da svijetle bilo kojim bojim iz duginog spektra, također se može podesiti i intenzitet.

Ove žarulje lako se instaliraju u bilo koji držač običnih žarulja, a s obzirom na to da su Philips Hue LED žarulje, one predstavljaju i znatnu uštedu kada govorimo o potrošnji električne energije. Naime, LED žarulje troše oko 80% manje električne energije od običnih žarulja. Uz sve to, Philips Hue žarulje se također može podesiti tako da se automatski pale i gase, što može učiniti buđenje i odlazak na spavanje ugodnijim, ali može i pomoći s stabilizacijom bioritma te na taj način poboljšati zdravlje i podići razine energije. Svijetla u boji također dokazano poboljšavaju raspoloženje.

Ako još niste uvjereni u kvalitetu i isplativost Philips Hue žarulja, posjetite nas u izložbenom prostoru In dizajn festivala i sami isprobajte ove odlično rješenje za rasvjetu svakog doma!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!