Ventilator 2 u 1 za ljeto i zimu

 
 
 
 
 
 
 

Ventilator 2 u 1 za ljeto i zimu

Ventilator 2 u 1 za ljeto i zimu

Ljeti je posve smisleno imati ventilator u kući, na trijemu ili u sjenici u dvorištu ali što s njim zimi, osim što lijepo izgleda koja mu je druga svrha?

Proizvođači ventilatora su se dosjetili te na vrlo smislen način i vrlo jednostavan potpuno preokrenuli njegovu namjenu. Na tržištu sada možete pronaći ventilatore sa duplom funkcijom, ljeti hlade a zimi griju što je ako bolje razmislite odlično, maksimalna iskorištenost kupljenog proizvoda. Samo jednim klikom na gumb njegova uloga se mijenja za 360 stupnjeva.

Ljeti se propeleri vrte u jednom smjeru, te gledano iz žablje perspektive u zimi, odnosno kada griju idu u smjeru kazaljke na satu. Promjenom smjera propelera, oni potiskuju zrak prema stropu a toplinu raspršuju u strane i spuštaju kako bi ju kruženjem privukle kroz centralnu točku ventilatora.

Kupnjom ventilatora koji ima dvije funkcije štedite na nekoliko stvari i dobivate dodatni prostor u sobi jer ne trebate dodatne grijalice, radijatore, klimu; štedite na računima jer je  glavni razlog povećanja temperature u stanu kroz dan upravo to što se topli zrak diže prema gore te u nekim trenutcima osjetimo naglo zahlađenje, te velika prednost našem zdravlju. Opće je poznato kako centralno grijanje isušuje prostor te može doći do isušivanja grla, sinusa i do problema sa disanjem i astmom. Klima je također loš odabir budući da povećava mogućnost gripe, prehlade te stvara velike probleme osobama koje imaju predispoziciju za povećanu mogućnost glavobolja i problema sa sinusima te upale očnih kanala.

Ventilator zbog svog principa rada ne isušuje prostor a njegova strujanja zraka nisu jaka i direktna kao kod klime te nismo ''na udaru'' toplog/hladnog zraka. Njegov zrak se raspršuje i dok dođe do naše visine ili visine koju imamo kada sjedimo osjetimo ga kao tek lagani povjetarac, lagano strujanje hladnog ili toplog zraka.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!