Unesite dah luksuza i glamura u vaš dom s Philips LED žaruljom

 
 
 
 
 
 
 

Unesite dah luksuza i glamura u vaš dom s Philips LED žaruljom

Unesite dah luksuza i glamura u vaš dom s Philips LED žaruljom

Poznato je da je Philip na tržište lansirao kolekciju različitih LED žarulja. Svaka od njih ima svoju namjenu, a zajednički cilj: ostvariti vaše želje i maštu kako biste svoj dom učinili ugodim i savršenim mjesto za bilo koju priliku. Dobra rasvjeta može biti jedino što vaš dom treba kako bi dobio drugačiji izgled. Nije potrebna renovacija ni novi namještaj nego mašta i dobro ugodno svjetlo. Zato postoje Philips LED žarulje koje su izdržljive, kvalitetne, štede energiju i prilagođavaju se vašim potrebama.

Ukoliko u dom želite unijeti dašak glamura, prošlih vremena ili kombinirati razne tipove rasvjete za postizanje točno određenog efekta. Iznimno je izdržljiva naspram vaših uobičajenih žarulja, uštedjet će vam mnogo energije, a i živaca, a savršeno će se uklopiti u vaš dom. Elegantnog je dizajna, a odašilje meko i raspršujuće svijetlo koje će vam pokazati novo lice vašeg doma.

Ovakav je tip žarulje iznimno pogodan za lustere,plafonjere u kojima želite postići dojam elegancije i profinjenosti ili za zidne svjetiljke kako bi pratile svaki vaš korak u harmoniji elegancije svijetla koje odašilje i vaše svjetiljke. Samim pogledom na ovu žarulju možete vidjeti kako se uklapa u vaš dom i viziju kako bi on trebao izgledati. Ako vam možda takva vizija promakne, odvažite se i nagradite vaš dom mekim i toplim svijetlom Philipsove LED žarulje .

Copyright © art-rasvjeta.hr. Sva prava pridržana. Ovaj tekst je zaštićen autorskim pravom

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!