Trebate bolju rasvjetu? Iskoristite akciju Commel proizvoda putem našeg web shopa!

 
 
 
 
 
 
 

Trebate bolju rasvjetu? Iskoristite akciju Commel proizvoda putem našeg web shopa!

Trebate bolju rasvjetu? Iskoristite akciju Commel proizvoda putem našeg web shopa!

Tražite li kvalitetan način za osvijetliti svoj prostor? Možda samo trebate neke dodatke kako bi učinili svoj dom funkcionalnijim i ljepšim? Sve što vam treba možete naći u našem Art Rasvjeta web shopu! Tamo možete pronaći sve što bi vam ikada moglo zatrebati u području rasvjete brzo i na jednostavan način. A kao posebnu pogodnost, sa zadovoljstvom vas obavještavamo kako je u tijeku akcija Commel proizvoda za narudžbe putem web shop-a.

Commel je proizvođač proizvoda  dodataka za rasvjetu. Njihovi proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala, stoga ako tražite nešto što će vam trajati, Commel je uvijek dobar odabir. Treba li vam bolje osvjetljenje u vašem domu ili nekom drugom prostoru? Bacite oko na Commel LED rasvjetu u našoj web trgovini. U ponudi imamo, između ostalog, LED cijevi i LED radne svjetiljke, koje su savršene za dodatno svijetlo u tamnim prostorima kao što su radionice i garaže. U našem web shopu također ćete naći veliki izbor LED vodotijesnih svjetiljki u različitim veličinama. Stoga ako trebate nešto osvijetliti, zaputite se prema našoj web trgovini i iskoristite ovu nevjerojatnu Commel akciju. Zgrabite sve što vam treba po iznimno niskim cijenama!

Ako trebate nešto ukrasno, nudimo i prekrasne LED trake koje su odlične za uljepšati dvorište ili ukrasiti izlog trgovine. A ako traćite veće količine svijetla, također vam nudimo Commel halogeni reflektor sa žaruljom koji je izvrstan za vanjsko noćno osvjetljenje. Važna vam je sigurnost? Onda potražite Commel mikrovalni detektor pokreta! Ako vam ne odgovara mikrovalni, nudimo i mnoštvo infracrvenih detektora pokreta. Za poslovne prostore također nudimo LED panik svijetla. A kako bi se zaštitili od električnih problema, bacite oko na našu ponudu automatskih osigurača.

Commel također nudi dodatke kao što su izolir trake i termo bužir u različitim bojama i veličinama. U našu akciju također su uključeni i Commel produžni kablovi. Također nudimo utikače i natikače, razdjelnike i priključne kablove, te setove za ugradnju LED panela.

Stoga ako želite uštedjeti i nabaviti sve što vam je potrebno za ugradnju ili nadogradnju rasvjete u vašem prostoru, iskoristite ovu akciju Commel proizvoda putem web shopa i na jednostavan se i brz način opremite za potrebne radove već danas!

Akcija -10% isključivo putem web shop-a samo u web narudžbu upišite "commel" akcija traje od 20.09. do 30.09.2017.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!