Spavaća soba i ambijentalna rasvjeta

 
 
 
 
 
 
 

Spavaća soba i ambijentalna rasvjeta

Spavaća soba i ambijentalna rasvjeta

Spavaća soba je mjesto  za odmor i opuštanje. Rasvjeta  je jedan od najbitnijih faktora za postizanje tog ozračja jer najveći dio vremena koji provodite u spavaćoj sobi je u mračnijem dijelu dana.

Glavno rasvjetno tijelo uvijek je u središtu sobe i ono služi za opće osvjetljenje.  Ugodnu ambijentalnu atmosferu možete postići postavljanjem stolnih ili samostojećih lampi na noćnim ormarićima, ugradbenom rasvjetom ili ugradnjom led rasvjete u elemente namještaja, što je najnoviji trend u osvjetljavanju.

Ukoliko već imate postojeću sobu i ne planirate mijenjati njen izgled, najlakši način rasvjetljavanja je pomoć u stolnih lampi na noćnim ormarićima. Ako imate i komdu u sobi, slobodno jednu lampu postavite i na nju, ali je postavite tako da osvjetljava neki predmet u blizini.

Ako iza kreveta imate slobodnog prostora, možete postaviti podne lampe koje će izvrsno funkcionirati na tom mjestu.

Postava zidne rasvjete iza uzglavlja kreveta također može stvoriti lijepu igru svjetla i sjene i na taj način ukrasiti zid. Pri tome je važno da taj zid nije obojen u jaku boju, već da je u nekim lijepi pastelnim tonovima ili bijele boje.

Ugradnja led traka, koje su hit na tržištu,  u unutrašnjost ormara, na rubove noćnog ormarića ili kreveta svakako će stvoriti zanimljive ugođaje . Prostor  ormara je osobito zanimljiv za igru svjetlom, i stvorit će efekte koji će vizualno biti jako upečatljivi.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!