Pillar Hue – rasvjeta sa stilom

 
 
 
 
 
 
 

Pillar Hue – rasvjeta sa stilom

Pillar Hue – rasvjeta sa stilom

Jeste li ikada osjećali kao da nešto nedostaje vašem domu, a niste mogli uprijeti prstom i točno reći što? Možda ste već promijenili namještaj ili okrečili zidove? Možda ste kupili nove slike ili ste premjestili stare? Možda je baš tepih kriv zato što uvijek nešto fali? Ako neprestano imate taj osjećaj i niste zadovoljni izgledom svog doma, možda ne morate tražiti jako daleko. Samo jedna stvar može sve stvari u vašem domu, stare ili nove, pretvoriti u baš ono što trebate. Neka vaš dom zasja uz Philipsovu Pillar HUE rasvjetu.

Kao što vjerojatno već znate, Philips je zakoračio u svijet pametne rasvjete s linijom HUE. Čar ove rasvjete brojne su mogućnosti koje vam nudi. Uz već spomenute prednosti LED rasvjete kao što su izdržljivost, kvaliteta i fleksibilnost, LED rasvjetom iz HUE linije možete upravljati putem vašeg pametnog telefona podešavajući intenzitet svijetla, boju, razne sačuvane nacrte kojima jednim klikom mijenjate atmosferu u vašem domu. Pillar HUE savršeno će se uklopiti u svaku prostoriju u kojoj trebate generalno svjetlo za čitanje, buđenje ili posao, ali će, zbog opcije usmjeravanja svijetla koja vam omogućava bežično mijenjanje kuta pod kojim će svijetlo padati, stvaranje potpuno novog ugođaja u vašem domu.

Ako vam se ne sviđa jedna slika, kliknite na svoj pametni telefon i usmjerite Pillar HUE LED na drugu sliku ili na područje koje vam se sviđa. Ne treba vam osvjetljenje čitave sobe? Osvijetlite samo dio s Pillar HUE rasvjetom i transformirajte svoj dom. Odjednom, onaj osjećaj da nešto nedostaje je potpuno nestao – nedostajao je Philipsov Pillar HUE.

Naziv Veličina
philips_lighting_hue-white-ambiance-scientist-video_video-2_sub.mp4 (122.63 MB)

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!