Philips – tradicija povezana s budućnosti u jednoj led žarulji

 
 
 
 
 
 
 

Philips – tradicija povezana s budućnosti u jednoj led žarulji

Philips – tradicija povezana s budućnosti u jednoj led žarulji

Budućnost rasvjete je sada. Halogene žarulje više se gotovo ne koriste, a mnogi domovi odlučuju zamijeniti dotrajale žarulje novijim i izdržljivijim alternativama. Kao vodeće u svijetu rasvjete javljaju se LED žarulje koje je tvrtka Philips uvela na tržište nudeći bolju i izdržljiviju alternativu. Led žarulje će vam uštedjeti mnogo vremena, novca, a dobit ćete pametnu rasvjetu budućnosti koju možete podešavati prema vašim željama, a koja će vam davati puno kvalitetnije i ugodnije svijetlo uz minimalno odašiljanje topline.

Philips je pokrenuo liniju žarulja pod nazivom „slimstyle“ koja se odnosi na žarulje raznih oblika, gotovo futurističkih. Vjerojatno ste primijetili žarulje s ravnim vrhom ili one u obliku svijeće, ali ako ste ipak tip koji se ne može odvojiti od tradicionalnih zaobljenih žarulja ne morate brinuti. Philips nudi LED žarulje koje izgledaju kao vaša klasična halogena žarulja, ali uvelike poboljšanih performansi. Kada ju uzmete u ruke moći ćete primijetiti da je iznimno lagana za razliku od onoga na što ste navikli i da ima određen plastičan dojam. Ovo je zapravo velika prednost, jer se koriste materijali koji će vam omogućiti kvalitetnu LED rasvjetu po manjim cijenama jer su u konačnici bolje od halogenih žarulja. Možete ujedno primijetiti da zaobljene LED žarulje nemaju žarnu nit, a to omogućava povećano emitiranje svijetlosti. Mnoge od tih žarulja imaju opciju koja omogućava da smanjite intenzitet svijetla, a možete ju dobiti i u određenim tonovima. Tradicija izgleda ostaje, ali performansa daleko nadmašuje bilo koju drugu žarulju istog izgleda.

Copyright © art-rasvjeta.hr. Sva prava pridržana. Ovaj tekst je zaštićen autorskim pravom

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!