Osram rasvjeta – sve za vaš dom

 
 
 
 
 
 
 

Osram rasvjeta – sve za vaš dom

Osram rasvjeta – sve za vaš dom

Svijet rasvjete polako hoda prema budućnosti, a mnogi se proizvođači trude dostaviti što bolje i raznovrsnije proizvode kako bi što više poboljšali naše uvjete života. Najprije pogledajte oko sebe… Pokušate uočiti svako rasvjetno tijelo i uređaj u vašem domu i vašoj okolici. Mnogo ih je, zar ne? Vrlo često ni ne obraćamo pažnju na sva ta rasvjetna tijela oko nas. Važno nam je dobro i dekorativno ukrasiti kuću te za to biramo razna svijetla. No, što je sa svime ostalim? Imate svijetlo u autu, u frižideru, sve je oko vas prepuno malih žarulja koje vas vode kroz život, a ni ne primjećujete ih.

Grupa Osram specijalizirala se za stvaranje svih tih „nezamjetnih“ žarulja koje vam zapravo osvjetljavaju put kroz mnoge poslove i obaveze, a da ih ni ne primijetite. Budući da želite samo ono najbolje i najkvalitetnije, vrijeme je da pogledate proizvode grupe Osram kako bi svaki aspekt vašeg života bio osvjetljen najboljim i najkvalitetnijim žaruljama.

Osram grupa proizvođač je istoimene marke koja je postala jedna od vodećih na tržištu kada je riječ o rasvjeti. Ova tvrtka ima mnogo grana, a upošljava samo najbolje stručnjake za rasvjetnu tehnologiju kako bi mogli dostaviti što bolje proizvode, a da pokriju sve potrebe tržišta. Osram grupa zadužena je za proizvodnju ključnih rasvjetnih tehnologija u području vidljivog svijetla, ali i u području tehnologije senzora.

Njihov moto glasi Svijetlo je OSRAM što govori mnogo o njihovom predanju i širokoj proizvodnji rasvjetne tehnologije. Ponose se strasti koja ih vodi u stvaranju inovativnih rješenja kada je riječ o rasvjeti. Ova marka označava inovaciju, originalnost, unikatnost i raznolikost – Osram će se pobrinuti da svaki pojedini klijent dobije točno ono što mu treba prema njegovim željama. Opremite vaš dom Osram rasvjetnom tehnologijom i budite sigurni da imate samo ono najbolje.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!