Odaberite vrstu rasvjetnih tijela koja su najbolji izbor za vaš dizajnerski projekt rasvjete

 
 
 
 
 
 
 

Odaberite vrstu rasvjetnih tijela koja su najbolji izbor za vaš dizajnerski projekt rasvjete

Odaberite vrstu  rasvjetnih  tijela koja su najbolji izbor za vaš dizajnerski projekt rasvjete

Mnogi ljudi, možda čak i vi, su uvjereni da je uređivanje doma najbolje prepustiti  dizajneru interijera ili nekome kvalificiranim za tu vrstu rada, osobito kad je u taj dizajn uključeno i inkorporiranje novih rasvjetnih tijela. Ako slijedite par jednostavnih koraka, biranje i kupovina vrste rasvjetnog tijela mogu biti jednostavni i laki, a pomoć dizajnera suvišna. Posebice ako sami smatrate da imate dobre vještine i ukus za taj posao.

Prvo morate odlučiti koju vrstu rasvjete planirate postaviti:  ambijentalnu ili akcentnu rasvjetu, ili možda rasvjetu koja će ispunjavati neke određene zadaće. Većina stručnjaka kaže da je uvijek najbolje kombinirati sva tri načina osvjetljenja, u bilo kojoj verziji. Važno je  shvatiti da način na koji se rasvjeta koristi određuje vrstu rasvjete, ne određuju je sjenila niti izgled rasvjetnih tijela. Znači funkcionalnost je na prvom mjestu, a onda slijedi umjetnička nota.

Nakon što ste završili sa prvim korakom i odlučili koju ćete vrstu osvjetljenja koristiti, možete se okrenuti prema dizajniranju i uređivanju prostora.

Odaberite vrstu  rasvjetnih  tijela koja su najbolji izbor za vaš dizajnerski projekt.

Slijedeći izbor pada na odabir  rasvjetnog tijela koje će biti glavno svjetlo na  stropu prostorije. Neke svjetiljke imaju sposobnost smanjiti odbljesak, što je vrlo važno ukoliko se svjetiljka nalazi u prostoru koji vaša obitelj i vi često koristite za  učenje i čitanje. Ako razmišljate o postavljanju modernog lustera, preporučujemo vam vješanje lustera oko 60 cm iznad stola, u slučaju ako će se luster nalaziti u blagovaonici. Na taj način sprječavate jarku svjetlost da ometa večeru stvaranjem jarkog  i blještavog svjetla.

Ako ste zabrinuti oko jačine rasvjete, postavite svjetiljke sa sjenilima koje će se izvrsno uklopiti i praktično i stilski u vaš dom.

Slijedite li par ovih lakih savjeta, vaš će dom  dobiti na stilu, a još više i na funkionalnosti.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!