Novo u našoj ponudi LEDINO PHILIPS rasvjeta

 
 
 
 
 
 
 

Novo u našoj ponudi LEDINO PHILIPS rasvjeta

U našem salonu u Ozaljskoj 75 novo u ponudi PHILIPS LEDINO rasvjeta ! Inovativno svjetlo, minimalistički dizajn !

Ecomoods -Štednja sa stilom

Moderna i energetski učinkovita rasvjeta izvrsna za okoliš !

Inovacija u LED osvjetljenju ! Potpun asortiman rasvjetnih tijela za interijere koja koriste naprednu i najmoderniju LED tehnologiju. To je svjetlo s minimalističkom biti koja prkosi tradicionalnim ograničenjima, stvarajući svjetlo i rasvjetna tijela čija će vas čistoća i ljepota nadahnuti. Dizajn koji nadahnjuje Zamislite svjetlo koje ostavlja dojam blagosti i dobrodošlice. Ugodno svjetlo koje ispunjava ambijent na tako prirodan način da se odmah osjećate kao kod kuće.

Elegantni dizajn susreće inovativnu LED tehnologiju ! Zamislite revolucionarni dizajn minimalističkih i prilagodljivih rasvjetnih tijela koja možete koristiti u svom domu na nove radikalne načine.

No ipak toliko elegantnih i modernih da ćete poželjeti da budu središnji dio interijera.

 

image

 

Zamislite svjetlo koje ostavlja dojam blagosti i dobrodošlice. Ugodno svjetlo koje ispunjava ambijent na tako prirodan način da se odmah osjećate kao kod kuće. Inovativno svjetlo, minimalistički dizajn !

Zamislite revolucionarni dizajn minimalističkih i prilagodljivih rasvjetnih tijela koja možete koristiti u svom domu na nove radikalne načine. No ipak toliko elegantnih i modernih da ćete poželjeti da budu središnji dio interijera. Svijetla sunčano žuta u suprotnosti s vanjskim sivilom. Blijeda zelena boja lista koja će vas opustiti. Dodirnite prsten s bojom i LivingColors će osvijetliti vaš svijet u nijansi koju odaberete, od umirujućih pastelnih tonova do bogatih, intenzivnih boja.

Uz LivingColors možete istraživati svjetlo na načine koje niste smatrali mogućima – samo prilagodite osvjetljenje raspoloženju i uživajte! • 16 milijuna boja i bilo koja nijansa bijele boje • Izradite i pohranite 3 omiljena svjetlosna ambijenta • Jednim daljinskim upravljačem upravljajte ovim i drugim Philips LivingAmbiance proizvodima

 

image

 

Revolucionarna tehnologija ! Philips Ledino je potpun asortiman rasvjetnih tijela za interijere koja koriste naprednu i najmoderniju LED tehnologiju.

To je svjetlo s minimalističkom biti koja prkosi tradicionalnim ograničenjima, stvarajući svjetlo i rasvjetna tijela čija će vas čistoća i ljepota nadahnuti. Zamislite izvor svjetla koji štedi energiju i traje do 20.000 sati (nominalni vijek trajanja), tako da više nikada nećete morati brinuti o zamjeni žarulja. U tvrtki Philips koristimo svoju stručnost u razvoju održivih rješenja za ljude diljem svijeta. Dobit ćete moć da zaista pridonesete očuvanju okoliša prelaskom na rasvjetu koja štedi energiju.

Philips Ledino štedi 80% energije u usporedbi sa standardnim izvorima svjetla.

 

image

 

image

 

Artikle iz PHILIPS LEDINO asortimana možete pogledati u našem prodajnom salonu u Ozaljskoj 75 ! Između ostalog imamo izložene novi dio asortimana PHILIPS Ecomoods i Smartspot ! U našem PHILIPS corneru uz LEDINO rasvjetu imamo izloženu ESEO rasvjetu i asortiman Philips Ecomoods -Štednja sa stilom !

Ecomoods -Štednja sa stilom Moderna i energetski učinkovita rasvjeta izvrsna za okoliš ! Kada se radi o energetski učinkovitoj rasvjeti vašeg doma, jeste li se ikada zapitali kako možete smanjiti račune za struju, biti obzirni prema okolišu i zadovoljiti vlastiti osjećaj za stil?

Odgovor je Ecomoods. Ecomoods je prva linija cijenom povoljnih proizvoda za kućnu rasvjetu koja ujedinjuje elegantni suvremeni dizajn s najnovijom energetski učinkovitom tehnologijom. Rezultat je dobar za planet, ali i za vaš džep. Kod Ecomoods štedne rasvjete ne radite samo nešto dobro.

image

To su prekrasne dekorativne svjetiljke s divnim toplim i prijateljskim svjetlom koje stvara ugodnu i opuštajuću atmosferu u vašem domu.

Štoviše, neki proizvodi iz serije imaju mogućnost prigušivanja svjetla – po prvi puta kod štedne rasvjete. Ecomoods štedi energiju i novac, ali ne na štetu kvalitetnog svjetla. To je prva serija štedljivih svjetiljki koje mogu stvoriti ugodnu i opuštajuću atmosferu kod kuće.

Tajna je u inteligentnom novom načinu dobivanja ugodnog toplog svjetla iz fluorescentne rasvjetne tehnologije.

Daju prijateljski ugođaj koji je daleko od funkcionalnih, ali starih fluorescentnih svjetiljki iz prošlosti.

image

 

Velika prednost fluorescentne rasvjete je njezina energetska učinkovitost. Fluorescentna svjetiljka troši samo petinu energije koju troši obična žarulja. To znači da ćete, ako u svoj dom postavite Ecomoods i tako zamijenite standardne žarulje, smanjiti dio računa za struju koji odlazi na rasvjetu za otprilike 80%!

Nove Ecomoods svjetiljke koje štede energiju imaju naprednu tehnologiju i elegantan izgled. Instalacija je jednostavna jer su svjetiljke u kompletu pa možete postaviti odgovarajuću svjetlinu i napraviti željenu atmosferu koristeći kontrole za prigušivanje.

Štoviše, Ecomoods nudi opuštajuće, ugodno svjetlo koje oživljava čim ga uključite zahvaljujući naprednoj tehnologiji koja sprječava titranje.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!