Novi načini korištenja „vintage“ žarulja

 
 
 
 
 
 
 

Novi načini korištenja „vintage“ žarulja

Novi načini korištenja „vintage“ žarulja

Vladavina Edisonove žarulje nije došla do kraja. Ove elegantne žarulje dolaze i u LED obliku i u obliku sa žarnom niti, stvarajući jedinstveni narančasti sjaj, sličan sjaju svijeće. Ljudi sve više prihvaćaju Edisonovu žarulju dekorirajući i stvarajući

ambijentalnu rasvjetu u domovima, ali i u restoranima.

Edisonova žarulja u kuhinji

U kuhinji su inače potrebne tri vrste rasvjete: ambijentalno, akcentno i dekorativno osvjetljenje. Razmislite o tome da visilicu iznad stola u blagavaonici zamijenite jedinstvenom „vintage“ instalacijom koja prkosi simetriji. Upotrijebite jednostruke žice kako bi objesili više ovih prekrasnih žarulja iznad stola. Dodatna opcija je stvaranje lustera koristeći drvo ili žicu i slažući Edisonove žarulje u različitim dužinama iznad stola. Ako volite uravnoteženiji dizajn, kupite prozračne svjetiljke koje će dozvoliti Edisonovim žaruljama da se pokažu kroz njih u punom sjaju.

Unaprijedite svoj interijer ili eksterijer toplim sjajem Edisonovih žarulja: Za neku važniju prigodu, obiteljsku ili romantičnu, idividualno objesite različite oblike Edisonovih žarulja i budite hrabri- nabavite antiknu žarulju za centar prostorije! Radećo na 60 W ove žarulje stvaraju prekrasan sjaj a ne zahtijevaju svjetiljku za sebe.

Za stvaranje jednostavne a predivne lampe za čitanje iskoristite veliku G25 žarulju oblika globusa  koja će dati univerzalnu notu vašem modernom stanu.

Restorani su zapravo ti koji su povratak ovih žarulja iskoristili do maksimuma. Pomoću njih stvaraju romantičnu atmosferu, prezemtiraju hranu i privlače pažnju gostiju. Često ih postavljaju i dužinom blagavaonice, ali najčešće ih možete pronaći u području barova.

Bez obzira gdje ih koristite, one će donijeti retro sjaj kuhinji i kreirati zanimljivi ambijent pa sa lakoćom možemo ustvrditi da su Edisonove žarulje velik kompliment dekoru.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!