Niloe Legrand linija utičnica i prekidača – kliknite za svijetlo

 
 
 
 
 
 
 

Niloe Legrand linija utičnica i prekidača – kliknite za svijetlo

Niloe Legrand linija utičnica i prekidača – kliknite za svijetlo

Kako vi vidite vaš dom ili vašu kuću? Je li vam ona utočište na kraju teškog dana ili tjedna, je li vam ona mjesto za druženje s prijateljima, za stvaranje uspomene i za osnivanje obitelji? Smatrate li vašu kuću prijateljem? Želite li da bude što bolja kako biste se onda i vi bolje i ugodnije osjećali živeći u njoj? Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja potvrdan ili ako jednostavno volite imati ono najbolje, a da pri tome ne gubite mogućnost izbora vrijeme da upoznate Niloe liniju utičnica i prekidača.

Možda se čini pomalo smiješno jer o tome često ne razmišljate, ali se jako puno vremena i truda ulaže kako bi vi imali najbolje utičnice i prekidače za vaš dom koji će se prilagoditi uređenju i postati temelj za sve uređaje u vašem domu. Tvrtka Legrand postala je najbolja u tom polju, a s linijama prekidača i utičnica Livinglight, Niloe i Matix nikada nećete pogriješiti.

Linija Niloe savršeno će se uklopiti u svaki dom. Stvorena je kako bi vam osigurala jednostavnost instalacije i sigurnost uporabe. Ne znam koliko ste vi stručni pri mijenjanju utičnica, ali mnogima se to čini kao posao za električara. S Niloe linijom utičnica i prekidača vi postajete električar jer su ovi proizvodi stvoreni kako bi ih vi mogli instalirati u samo 2 jednostavna koraka, bez ikakvog dodira sa strujom ili električnim instalacijama. Fleksibilnost zamjene otvorila je mogućnost raznim kombinacijama stilova i boja Niloe utičnica i prekidača. Tako možete prilagoditi vaš prekidač dekoraciji i boji sobe i birati između mnogih kombinacija kao što su: crveno-bijela, crveno-krem, sivo-bijela, sivo-krem i mnoge druge. Ujedno, možete imati do 5 mehanizama, a niste ograničeni samo na horizontalno postavljene prekidače jer Niloe nudi i mogućnost za vertikalnu ugradnju. Kada se još spomene da su svi proizvodi načinjeni od ekoloških materijala svaka nedoumica u trenu nestaje – Niloe je za vas.

 

Sada uređenje vašeg doma postaje još zabavnije jer je svaki detalj važan kako bi se osjećali posebno u vašem domu – neka Matix linija prekidača bude prvi korak do savršeno usklađenog doma.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!