Multifunkcionalna rasvjetna tijela

 
 
 
 
 
 
 

Multifunkcionalna rasvjetna tijela

Multifunkcionalna rasvjetna tijela

Poznato ime u rasvjetnoj industriji je Faro Barcelona a oni vam ove godine donose uz sve svoje novitete nešto što će vas sigurno oduševiti. Budući da nam je život ubrzan, trudimo se prostor oko sebe učiniti što pročišćenijim kako bismo imali što više spokoja i toliko potrebnog mjesta dosjetili su se multifunkcionalnih lampi.

Multifunkcionalnošću ove lampe štede prostor, dodaju domu moderan detalj te dodaju još jednu dimenziju za mogućnost korištenja.

Studio lampa savršena je za one koji rade od kuće te im je potrebno svjetlo koje je manjih dimenzija, lako prenosivo, stabilno i jednostavno za instalaciju te dovoljno jako za sve potrebe poput dovoljne količine svjetlosti pri fotografiranju, pisanju, čitanju, skiciranju... Ova lampa kada se na nju doda kopča koja dolazi s njom postaje ''kvačica'' koju možete postaviti na policu, uzglavlje kreveta, kuhinjski ormarić ili stolić u boravku.

Ukoliko trebate lampu pokretljive glave u svim smjerovima odaberite Smile lampu čije pomicanje je lako i jednostavno bez straha da će ispasti iz ležišta i pasti na pod.

2017. godina je zaista uzbudljiva jer su se dizajneri ove godine zaista posvetili proučavanju iskoristivosti prostora i predstavili su nam Han, lampu koja je ujedno i vješalica te pruža indirektno svjetlo. Savršeno će upotpuniti hodnik svojim jednostavim ali modernim geometrijskim oblikom i bojom te svjetlošću koja nam je potrebna kada otvorimo vrata doma.

Spavaću sobu možete upotpuniti NIT noćnom lampicom koja je osim lampe i noćni ormarić. Pruža ugodno i toplo svjetlo, savršeno za spavaću sobu.

Ovo su samo neki od multifunkcionalnih rasvjetnih elemenata koje nam ova poznata dizajnerska kuća donosi ove godine, pogledajte listu dizajnera i suradnji koje su imali dok su radili nove elemente i oduševiti ćete se kao i mi.

Sviđaju vam se noviteti? Upotpunite dom barem jednom novinom iz ovog kataloga i nećete pogriješiti.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!