Moderni dizajn kupaonice

 
 
 
 
 
 
 

Moderni dizajn kupaonice

Moderni dizajn kupaonice

Kupaonica je jedna od najvažnijih prostorija u kući, i vrlo ju je jednostavno transformirati sa odličnim rasvjetnim efektima.

Moderni kupaonski dizajn dodaje stilski štih vašem domu za koji ste tragali. Sa svojim oštrim kutovima, dugim linijama i zahvaljujući velikom otvorenom prostoru, moderna kupaona će impresionirati svakoga tko kroči u nju. Vi ćete također uživati u svakoj minuti koju provodite u njoj jer će moderna rasvjeta u nju  unijeti toplinu, posebno u kontrastu sa hladnim  keramičkim  i porculanskim  elementima  u njoj.

Što vam pada na pamet kada pomislite na dizajn kupaone? Većini ljudi su najvažniji praktičnost i trošak. Oni jesu važni, ali ako bolje razmislite, dobar izgled i dizajn podiže svaku prostoriju na viši nivo, i daje joj trajniju vrijednost zbog bolje kvalitete. Moderna će kupaonica vašem domu dati vrijednost, i olakšati vam pronalaženje kupca u slučaju da jednog dana odlučite prodati vašu kuću ili stan.

Jedan od najjednostavnijih načina za transformaciju kupaone je promjena rasvjetnih tijela i načina rasvjete. Postavite prekrasne moderne svjetiljke koje će svojim zanimljivim geometrijskim linijama dati duh i zabavu vašoj kupaoni, i postati znak moderne škole dizajna. Vaš dom zaslužuje lijepu kupaonu i nije potrebno puno da to postignete.

Također nije niti financijski zahtjevno, s obzirom na činjenicu da u kupaonicu možete instalirati najviše dva rasvjetna tijela, zbog već ranije ugrađenih strujnih otvora, ali i zbog činjenice da više od dva stvarno nije potrebno za postizanje dobre kupaonske rasvjete.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!