Matix Bticino utičnice i prekidači - zavirite u novi svijet boja

 
 
 
 
 
 
 

Matix Bticino utičnice i prekidači - zavirite u novi svijet boja

Matix Bticino utičnice i prekidači  - zavirite u novi svijet boja

Zamislite ovu situaciju: dosadila vam je boja zidova u vašoj kući, osjećate da je potrebna promjena, već jako dugo niste osvježili svoj dom i jednostavno u njemu ne uživate kao nekada. Možda ste se uselili u novu kuću i želite renovaciju, želite prostor prilagoditi sebi kako biste u njemu maksimalno uživali. Odlučili ste se na nove, svježe i odvažne boje zidova. Kada je krečenje završeno sve se čini savršeno osim onog bijelog i starog prekidača i utičnice koji vas neprestano bodu u oči.

Nemojte očajavati, tvrtka Legrand je pokrenula liniju prekidača i utičnica Matix Bticino kako bi eliminirala upravo takve probleme. Iako je ovo samo jedan od razloga za promjenu utičnica važno je znati koje su vam opcije. Matix linija stvorena je kako bi se uklopila u sve vrste interijera i kako bi savršeno pristajala svim vašim željama.

Posebnost Legrandove linije prekidača i utičnica Matix leži u činjenici da nisu samo boje te koje možete mijenjati, nego sada birate između različitih vrsta tekstura vaših prekidača i utičnica. Što je bolje od toga? Savršena sloboda odabira za savršeno usklađen dom. Matix vam daje izbor između nijanse bijelih prekidača što uključuje klasičnu bijelu boju, boju pijeska i pepela, boju bjelokost koja će se uklopiti u tradicionalan, ali i u ultra-moderan dom. Nadalje, možete birati efekt metala koji uključuje željezo, zlato, titan i sebro, a teksture uključuju razne reljefne doživljaje koji upotpunjuju vaš dom. Također se možete odlučiti za sjajne i polirane površine vaših prekidača u iznimno velikoj paleti boja, a da se ne spominje mogućnost odabira boja plemenitih metala koji su toliko prilagodljivi da će savršeno pristajati uz svaki dom.

Sada uređenje vašeg doma postaje još zabavnije jer je svaki detalj važan kako bi se osjećali posebno u vašem domu – neka Matix linija prekidača bude prvi korak do savršeno usklađenog doma.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!