Livinglight prekidači i utičnice

 
 
 
 
 
 
 

Livinglight prekidači i utičnice

Livinglight prekidači i utičnice

Bilo bi zanimljivo znati koliko ljudi ima ovu viziju gradnje ili renovacije kuće: kupite materijal prođe neko vrijeme, vi imate na umu to i kako bi htjeti, kakva će biti boja zidova, kakav će biti namještaj, kako uskladiti boje ili koji bi bio najbolji raspored soba. Odluke su beskonačne, ali… Koliko vas pomisli: „Koje ću utičnice i prekidače kupiti?“ Većina bi, ako bi ovo i pomislila, rekla da će kupiti bilo koje, samo da su jeftiniji, jer su ionako sve utičnice i prekidači bijeli. Jedino treba razmisliti hoće li biti s poklopcem ili bez njega. Kako bismo vas osvijestili u ovom polju predstavljamo vam LIVINGLIGHT prekidače i utičnice.

Da, postoji linija različitih vrsta prekidača i utičnica – svijet napreduje, a sve se više pažnje posvećuje i najmanjem detalju u vašem domu. Livinglight zato nudi pregršt mogućnosti u odabiru utičnica i prekidača u sferi boje, oblika i materijala.

Na području prekidača, Livinglight nudi 4 tipa okvira koji se kombiniraju s tehnologijom koja odgovara vašem domu – oni se prilagođavaju vama i vašim potrebama. Tako se koristi inovacija Livinglight nazvana Air koja donosi prekidače koji su debeli samo 4.5 mm. U ponudi su četvrtasti oblici prekidača koji odišu duhom klasike, ali su kombinirani s modernim dizajnom. Mogu se koristiti s dodatkom plastike, drva ili metala – a i vi možete zatražiti neku drugu kombinaciju. Osim četvrtastih, postoje i okrugli prekidači koji također mogu dolaziti u raznim materijalima i bojama. Livinglight Bitcino je svoje prekidače stvorio tako da idu u korak s modernim svijetom tako da služe očuvanju energije, daju vam mogućnost kontroliranja intenziteta svjetla, prilagodljivi su električnim instalacijama u vašem domu, mogu se kombinirati s raznim stilovima, a savršen su odabir i za renovaciju. Ovi su prekidači vrlo jednostavni za instalaciju i toliko su fleksibilni da nikada nećete imati problema s njima. Svaki dio vašeg doma jednako je vrijedan – Livinglight vam omogućuje bezvremenski dizajn i kvalitetu kojom se možete ponositi.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!