Legrand – najbolje za vas

 
 
 
 
 
 
 

Legrand – najbolje za vas

Legrand – najbolje za vas

Prilikom gradnje nove kuće ili renovacije stare potrebno je mnogo truda, novca i materijala. Jedna od onih stvari koja vas uvijek iznenadi jesu utičnice, prekidači i razni kablovi. Uvijek mislite da će to biti najjednostavniji dio, da se samo uperi prstom u tamo neku utičnicu, a majstor ju instalira. Ako ste ovakvog iskustva i mišljenja onda znate da možda sve nije tako jednostavno, ali nemojte biti uplašeni. Zapamtite da su električne instalacije, utičnice, prekidači i kablovi drugi temelj vaše kuće i da im trebate posvetiti pažnju kako biste mnogo godina bili bez brige. Zato smo vam odlučili predstaviti Legrand.

Legrand je tvrtka osnovana 1865., ali ne brinite, nije ostala u intelektualnim okvirima i tehnologiji tih godina. Započela je s lokalnom proizvodnjom porculana u gradiću u Francuskoj, ali je vrlo brzo nastavila napredovati i proširivati se. 1966. Legand dobiva podružnicu u Belgiji te se napredovanje nastavlja. Legrand se usmjerio isključivo na proizvodnju električnog ožičenja i raznih dodataka za instalaciju kao što su utičnice, prekidači i osigurači.

Danas je Legrand, u sferi prodaje, vodeća firma u svijetu kada je riječ o električnim instalacijama. Ona nudi sav potreban materijal za vaš dom – Legrand je firma koja se specijalizirala za to da vi budete sigurni da dobivate ono najbolje, pogotovo kada je riječ o onom najvažnijem – električnim komponentama vašeg doma. Proizvodi ove tvrtke preduvjet su za siguran i dobro opremljen dom.

Ove tvrtka neprestano napreduje i razvija se nudeći nova rješenja. Tako je proširila ponudu svojih proizvoda na područje očuvanja i štednje energije te ima nove proizvode koji se koriste za kontrolu rasvjete i rasvjetnih sustava u vašem domu.

Nemojte zaboraviti da dobra kuća počiva na čvrstim temeljima, ali sve ostalo počiva na dobrim i kvalitetnim električnim instalacijama – a najbolji u tom polju jest Legrand.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!