LED rasvjeta

 
 
 
 
 
 
 

LED rasvjeta

LED rasvjeta

LED je postala vodeća tehnologija u proizvodnji rasvjetnih elemenata. LED znači Led Emitting Diode, jedno rasvjetno tijelo zapravo u sebi sadrži niz svjetlosnih dioda koje čine cjelokupni element. Rasvjetne diode koje se koriste u LED tehnologiji izrađene su kako bi koristile RGB sustav boja.

RGB sustav boja sastoji se od tri glavne boje, crvene, zelene i plave. Miješanjem tri boje osnovne skale moguće je dobiti do 16 milijuna različitih tonova ovih triju boja. LED tehnologija omogućuje vam upravo to, brojan niz tonova koje možete koristiti u svome domu.

Budući da je RGB razvijen za korištenje u tehnološke svrhe ali i dizajn, odnosno interijere i korištenje u domu, veći broj tonova samo tehnologija može percipirati za razliku od ljudskog oka koje zbog tromosti može razaznati oko trideset posto mogućih kombinacija boja.

LED rasvjeta u korištenju vam nudi niz prednosti, rasvjetna tijela koja su LED tehnologije trajnija su od elemenata zastarjelih načina izrade, osim trajnosti, dugotrajno gledano uštedjeti ćete veće količine električne energije i novca zbog ekonomičnosti. Osim financijske strane LED rasvjetna tijela ekološki su prihvatljivija te su svojim svjetlom prihvatljivija za vaš vid i dugotrajni rad uz rasvjetna tijela.

Sigurni smo da u vašem domu postoji barem jedno LED svjetlo!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!