Kako pomoću rasvjetnih tijela dekorirati interijer restorana

 
 
 
 
 
 
 

Kako pomoću rasvjetnih tijela dekorirati interijer restorana

Kako pomoću rasvjetnih tijela dekorirati interijer restorana

Ako je u restoranu potrebno stropno osvjetljenje, moderne stropne lampe su odličan izbor rasvjetnog tijela i daju točno onoliko svjetlosti koliko je potrebno da bi stvorile savršenu atmosferu.

Većina novih vlasnika restorana troši ogromne novčane iznose na namještaj, suđe ili audio sustave, a u isto vrijeme zaboravlja na vrlo veliku važnost rasvjete u uređenju prostora.Otvaranje restorana zahtijeva strpljivost, kreativnost i, naravno, novac. U restoranskom biznisu - koji je izuzetno kompetitivan i natjecateljski - sve, uključujući i rasvjetu, mora biti savršeno.Iako ovo može stvoriti veliki pritisak, to ne znači da će vlasnik restorana mora dobiti glavobolju dok bira idealnu rasvjetu za svoj novi prostor.

Svi stručnjaci za rasvjetu se slažu da vrsta osvjetljenja u restoranu mora odgovarati tipu atmosfere koju vlasnik restorana želi stvoriti i naravno mora pristajati namještaju i vrsti uređenja istog. Ako je u pitanju bar, možda neće biti potrebno trošiti tisuće kuna na moderne lustere. U isto vrijeme neće odgovarati niti postavljanje podnih lampi diljem tog prostora. Najpraktičnije bi bilo iskušati nešto praktično poput uglađene rasvjete za objed.

Dekorateri interijera vjeruju da je prvi korak kod rasvjete restorana utvrđivanje koliko dnevne ambijentalne svjetlosti dolazi kroz prozore. Ako je prostor restorana posvuda okružen prozorima stvarno nije potrebno bombardirati dragocjeni prostor s izuzetno velikim svjetiljkama. No posebnu draž prostoru će svakako dati zidne svjetiljke koje će svojom elegancijom i toplinom dati poseban šarm.


Ako je u restoranu potrebna rasvjeta iznad razine očiju, moderne stropne svjetiljke koje daju manju količinu svjetlosti ( baš onoliko koliko treba) će stvoriti gotovo savršenu atmosferu. Mnoge dolaze u različitim bojama, od bijele do jarkoplave, od materijala kao što je plastika ili aluminij, i tako šaroliki izbor daje vlasnicima restorana pregršt izbora da pronađu nešto što odgovara njihovom stilu.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!