Kako Philips Hue donosi sigurnost i zdravlje u vaš dom

 
 
 
 
 
 
 

Kako Philips Hue donosi sigurnost i zdravlje u vaš dom

Kako Philips Hue donosi sigurnost i zdravlje u vaš dom

Pametna rasvjeta poput Philips Hue pametne žarulje je bez sumnje u stanju učiniti vaš život lakšim.

Biti u mogućnosti da dodirom jednog gumba na pametnom telefonu aktivirate grupu svjetala prilikom ulaska u vašu kuću odlično je rješenje jer je brže i lakše nego prošetati kroz kuću da biste dodirnuli više pojedinačnih prekidača na zidovima. Ta opcija je također i mnogo sigurnija. Koliko ste se puta spotaknuli o igračku na podu prilikom prolaska kroz tamni hodnik? Ili još gore, jeste li se ikada spotaknuli na mračnim stepenicama? Zato je tu pametna rasvjeta Philips Hue! Pametna rasvjeta smanjuje nesreće te Philips Hue rasvjetni sustavi mogu smanjiti rizik od ozbiljnih ozljeda tijekom kretanja kroz mračnu kuću. Stoga ako imate sigurnost na umu, odaberite pametnu rasvjetu Philips Hue!

Ali ova rasvjeta ima i mnogo drugih zdravstvenih prednosti. Na primjer, promjena sata može doista zbuniti unutarnji sat našeg tijela - naš cirkadijalni ritam - koji nam govori kada da idemo na spavanje, kad moramo ustati, kada ćemo jesti, i tako dalje. Svjetlost je ovdje i naš prijatelj i neprijatelj, budući da se naše tijelo sinkronizira sa sunčevim zrakama koje određuju naš 24-satni ciklus i cirkadijalni ritam.

Kad sunce izlazi i zalazi kasnije tijekom dana, naš cirkadijani ritam prima udarac. Rezultat - osjećate se tromo i umorno. Pomak u danu i noći također može utjecati na vaše cjelokupno zdravlje. Velika većina vaših hormona, uključujući melatonin i kortizol, ima svoj dnevni ciklus. To utječe na svaki sustav u našem tijelu, od imunološkog sustava do probave, do toga koliko se inzulina oslobađa kao odgovor na unos šećera - sve se to mijenja s obzirom na doba dana. Zato je cirkadijalni ritam tako važan: on regulira prirodne uspone i padove kroz koje vaši hormoni prolaze tijekom dana i noći. Kada se cirkadijalni ritmovi pravilno reguliraju, dobro spavate, imate energije ujutro, vaša je energija konstantna tijekom dana, sve dok se navečer postupno ne smanji ... a tako se i smanjuje rizik od kronične bolesti.

Stoga ako želite da vaše tijelo pravilno funkcionira te ima dobar ritam, odaberite Philips Hue pametnu rasvjetu i počnite se osjećati bolje uz samo nekoliko dodira zaslona pametnog telefona.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!