KAKO INSTALIRATI PHILIPS HUE LIGHT TRAKE U KUHINJI

 
 
 
 
 
 
 

KAKO INSTALIRATI PHILIPS HUE LIGHT TRAKE U KUHINJI

KAKO INSTALIRATI PHILIPS HUE LIGHT TRAKE U KUHINJI

KAKO INSTALIRATI PHILIPS HUE LIGHT TRAKE U KUHINJI

Svjetlosne trake su velika značajka sustava Hue i daju velik doprinos rasvjeti na mnogim područjima, a jedno veliko područje u kojem to izvrsno funkcionira je kuhinja. Postavljanje ove rasvjete na dnu kuhinje, ispod rubova ormarića ili uz vrh može stvoriti zapanjujuće učinke.

 

Kako instalirati Philips Hue svjetlosne trake ispod ormarića

Ugradnja svjetiljki u kuhinji

Prvo morate odlučiti gdje ih staviti, isprobati ih na različitim područjima i vidjeti kako to izgleda, držati ih na tom mjestu ili privremeno staviti na mjesto da biste vidjeli koje je mjesto najidealnije za trake. Kod većine se pokazalo da najbolje funkcionira ispod ormarića, kao i uz vrh (projicirajući se na strop).

 

Nakon što otkrijete najbolje mjesto za svjetlosnu traku, želite osigurati i njenu dovoljnu dužinu, kao i eventualne zapreke. Hue trake u bojama dolaze u duljini od 2 metra i imaju potreban regulator, a zatim dodajete po 1 m ekstenzije na željenu duljinu, ukupno do 10 metara.

 

Ako postoje područja gdje ove svjetlosne trake trebate postaviti da se ne vide, možda iza hladnjaka ili da se šire prema vrhu ili dnu jedinice, onda možete koristiti produžne kabele umjesto traka, što je skuplje ali se neće vidjeti.

 

Kada jednom imate rutu i osmišljen plan postavljanja traka, trebate samo osigurati da možete doći do priključka za kontroler tako da bude uključen. Možda ćete morati izbušiti malu rupu u ormarićima kako biste proveli kabele.

Stavljanje kontrolnog prekidača unutar ormarića ili na njegovoj donjoj strani je najbolje mjesto za ovo.

 

 

Prilikom postavljanja svjetlosnih traka u kuhinji ne zaboravite razmisliti o tome kamo one idu, jer ako ih postavite u blizini peći, oni će se zagrijati, a također i uprljati parom i mastima.

 

To može utjecati na njihov životni vijek i svakako ukupni učinak čim traka postane masna u tom području. Možete instalirati difuzor ili dodati neki oblik zaštite.

 

Prije postavljanja rasvjete na mjesto, provjerite je li površina čista i suha, uklonite prljavštinu, prašinu ili mast kako bi se trake čvrsto držale na mjestu.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!