Foscarini rasvjeta – umjetnost u vašem domu

 
 
 
 
 
 
 

Foscarini rasvjeta – umjetnost u vašem domu

Foscarini rasvjeta – umjetnost u vašem domu

Svijet vrlo brzo napreduje i ponekad je vrlo teško držati korak sa svim novim proizvodima koji se nude na tržištu. Preplavljeni smo novom tehnologijom i mobitelima, novim laptopima i tabletima. Događa se da o njima znamo gotovo sve jer su nam reklame neprestano u glavi, a oni na dohvat ruke. Svaki segment modernog svijeta svaki dan sve više napreduje, a možda biste se iznenadili koliko se taj napredak odnosi na svijet rasvjete. Zato ćemo vam pokušati približiti taj novi i moderni svijet koji se ogleda u Foscarini rasvjeti.

Foscarini rasvjeta osnovana je u mjestu Murano (Italija) koje je postalo i još uvijek jest sinonim za talijansko staklo još od 1981. godine. Iako se Foscarini rasvjeta u početku svoga djelovanja usredotočivala na održavanje tradicije povezane s talijanskim staklom. Tijekom vremena Foscarini rasvjeta počela je proširivati svoje obzore polako stvarajući novu i modernu rasvjetu i rasvjetna tijela dok nije postala jedna od najpopularnijih i najboljih marki rasvjete te vladajuća na tržištu kada je riječ o modernom rasvjeti s industrijskim elementima.

Foscarini surađuje i upošljava neke od najboljih dizajnera na svijetu kako bi proširili svoju ponudu i dali kupcu samo najbolje. Njihova rasvjetna tijela kombinacije su boje, raznih oblika, elegancije, budućnosti, a često su kombinirana s vrlo popularnim industrijskim stilom. Odabirom Foscarini rasvjete se ne može pogriješiti jer znate da dobivate ono najbolje iz ruku svjetski priznatih stručnjaka u području rasvjete. Foscarini rasvjeta zadovoljit će svaki ukus, od tradicionalnog i klasičnog, do elegantnog, modernog, futurističkog i avangardnog.

Držite korak s novim proizvodima i udovoljite svim vašim estetskim potrebama i potrebama vašeg doma s Foscarini rasvjetom. Ponekad nije potrebna renovacija cijele kuće jer nekoliko strateški postavljenih lustera ili lampi mogu učiniti jako veliku razliku – a sve to možete postići kupnjom Foscarini rasvjete.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!