Faro Barcelona katalozi za 2017

 
 
 
 
 
 
 

Faro Barcelona katalozi za 2017

Faro Barcelona katalozi za 2017

Početak godine znači nove stvari na policama vaših omiljenih trgovina. Jedan od vodiča u proizvodnji rasvjetnih tijela predstavio nam je nove uzbudljive suradnje sa dizajnerima, nove smjerove u trendovima te savršene proizvode koji se zbog svog izgleda mogu uklopiti u sve prostorije doma ali i ureda.

Naziv linije za 2017 godinu je ''Novi koncepti rasvjete'' koji predstavlja seriju svjetiljki koje imaju razne dodatke i prilagođene su u potpunosti svakodnevnim navikama i načinu života.

2017 donosi nastavak suradnje sa Nahtrangom, Estudi Ribaudijem, Alex & Manelom Lluscom i yJeR Studiom te nova uzbudljiva imena dizajnera produkt dizajna kao što su Goula/Figuerom, Cristopherom Frederich Wagnerom i Lucidom za unutarnju i vanjsku rasvjetu.

Katalog za unutarnje uređenje predstavlja vam suradnju sa imenom Side kroz višestruku suradnju na imenima kao što su LAO, WHIZZ, FLASH te kroz zidne lampe u obliku NIT-a i topline koju posjeduje MINE.

Miljenici vjernih pratitelja ove tvrtke svakako su i dalje tu i niti ovaj put nas nisu razočarali a to su SUAU i VES-PER.

Vanjsko uređenje obogatili smo orginalnom rasvjetnom obitelji BU-OH koja se sastoji od dvije zidne lampe i dva reflektora dok nam STICKER donosi široki svjetlosni difuzer savršen za vanjski rad i HUE od kojih imamo kao što je očekivano elegantnu kolekciju savršenu za terase, balkone i divne vrtove.

Katalog sa ventilatorima nudi vam čak 41 različiti proizvod koji su tematski podjeljeni i zadovoljavaju potrebe različitih funkcionalnosti prostora. Želimo naglasiti LANTAU I LANTAU-G kao i odabir ventilatora sa jednosmjernom strujom te što se tiče vanjskog uređenja velika imena kao što su TYPHOON i WINCHE.

Novitet koji je poseban ove godine je Tube, ventilator prepoznatljive ETERFAN estetike koji ima cilindrično tijelo koje je u potpunosti pokretljivo.

Katalog žarulja i dalje raste te je LED tehnologija i dalje u središtu pažnje zbog svoje potrošnje i efikasnosti lumena odnosno količine svjetla koju gledamo u usporedbi sa snagom rasvjetnog tijela o kojem se radi. Ljubitelji Boho stila došli su na svoje zbog noviteta žarulja u bojama.

FARO PRO katalog posljednji je no ništa manje važan na listi dizajnera za ovu godinu, NANO modeli su novitet koji uz dobro poznatu SIGMU završava popis.

Prolistajte kataloge, pronađite nešto za sebe i uživajte u novoj svjetlosti u vašem domu!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!