Commel - Reflektori sa senzorom

 
 
 
 
 
 
 

Commel - Reflektori sa senzorom

Commel - Reflektori sa senzorom

Želite li se osjećati sigurno u svojoj kući i noću? Imate dvorište, prilaz ili samo želite osvjetliti kolnik i osjećati se ugodno u svome domu?

Potražite kod nas Commel reflektore sa senzorom. Ove reflektore odlikuje vrhunska kvaliteta, 50 000 sati rada te energetska učinkovitost kroz trajne uštede i trajnost lampe.

Jednostavno postavite Commel reflektor sa senzorom i vaš posao je završen. Kada se netko pojavi u vašem prostoru, senzor će ga detektirati i upaliti će se a vi ćete se osjećati sigurno i zaštićeno u toplini svoga doma.

Ne morate brinuti o vremenskim uvjetima, mogućnosti udaraca i vremenskim neprilikama i padalinama.

Commel rasvjetna tijela prilagođena su vanjskim uvjetima te im se ništa neće dogoditi pri visokim ili niskim temepraturama kao ni pri razno raznim padalinama za topla i hladna vremena.

Želite li pogledati i naručiti Commel reflektore sa senzorom potražite ih putem weba ili pogledajte u izložbeno prodajnim prostorima Art Rasvjete u Zagrebu!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!