Art rasvjeta sudjeluje na skorašnjem događanju ‘In Dizajn – Festival modernog doma’

 
 
 
 
 
 
 

Art rasvjeta sudjeluje na skorašnjem događanju ‘In Dizajn – Festival modernog doma’

Art rasvjeta sudjeluje na skorašnjem događanju ‘In Dizajn – Festival modernog doma’

Ponosni smo što vam možemo najaviti da će Art Rasvjeta sudjelovati na skorašnjem događanju ‘In Dizajn – Festival modernog doma’ koji će se odvijati u Arena Centru u Zagrebu od 16. do 18. rujna!

In dizajn festival odvija se već drugu godinu za redom, a organizira ga Mirjana Mikulec, najutjecajnija dizajnerica interijera s naših prostora, u suradnji s RTL televizijom. U zagrebačkoj Areni za nekoliko dana okupit će se brojni hrvatski i strani izlagači, te ćete tamo moći pogledati mnogobrojne inovacije u unutarnjem dizajnu, dizajnerski namještaj, detalje za dom i tehnološka rješenja. Art Rasvjeta će ponosno predstavljati Philips Hue žarulje – pametne žarulje koje troše malo energije, mogu svijetliti u bilo kojoj boji, te nose mnoge zdravstvene prednosti.

Po uzoru na međunarodne sajmove kao što su oni u Milanu i Berlinu, ovaj festival pružiti će mnogo zanimljivosti svojim posjetiteljima. Na više od 5 tisuća kvadrata moći ćete vidjeti sve vezano za dizajn, a također ćete moći ostvariti i brojne popuste, ali i sudjelovati u nagradnoj igri gdje možete osvojiti idejno projektiranje prostora u vrijednosti od 50 tisuća kuna. Festival će trajati 4 dana, a očekuje se da će ga posjetiti preko 20 tisuća ljudi! Stoga nemojte propustiti doći i pogledati što se nudi, ali i navratiti do našeg prostora gdje ćete moći pogledati i isprobati Philips Hue žarulje.

Ova pametna rasvjeta brzinom munje postala je popularna diljem svijeta, i do iz nekoliko dobrih razloga. S obzirom na to da su Philips Hue žarulje LED žarulje, one troše čak 80% manje električne energije od običnih žarulja, što vam može donijeti  značajne uštede.

Osim ušteda, ove žarulje imaju mnogobrojne značajke koje ih čine zbilja posebnima. Naime, njima se upravlja pametnim telefonom, što znači da ih se može upaliti i ugasiti jednostavnim pritiskom na ekran. Također pri upravljanju lako možete odabrati bilo koju boju kojom želite da žarulja svijetli te intenzitet. Philips Hue također se mogu podesiti tako da se automatski pale i gase, što je odlično za buđenje. To su samo neke od mnogobrojnih prednosti ovih iznimno kvalitetnih žarulja. Ako razmišljate o kupnji Philips Hue žarulja, sada ih imate priliku isprobati! Posjetite nas na In dizajn festivalu te se i sami uvjerite u prednosti ovih fantastičnih pametnih žarulja!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!