Gradovi

 
 
 
 
 
 
 

Gradovi

Gradovi

Osjetite što svjetlo može učiniti za Vaš grad
Gradovi žele stvoriti identitet, definirajući se kao jedinstvena, predivna i sigurna mjesta. Visokokvalitetno bijelo svjetlo može promijeniti noćnu scenu tako da poboljša gradsku arhitekturu, te kreira okruženje koje je primamljivo, ne samo posjetiteljima, nego i stanovnicima.

Srce grada
U srcu svakog grada su ljudi koji tamo žive ili ga posjećuju. Zajednička druženja,socijalizacija na otvorenom, izgradnja zajednice unutar okoliša koje je sigurno i koje nadahnjuje predstavljaju kamen temeljac gradskog života. Rješenja u rasvjeti bi trebala, ne samo sačuvati energiju, nego i omogućiti ljudima da osjete što svjetlost može učiniti zaBolja iskustva, bolji život Na stranicama koje slijede saznati ćete kako vam Philips može pomoći kreirati privlačan okoliš, čiste, prostore te sigurne i predivne ulice osvjetljene LED tehnologijom. Odlučni smo u nakani da pomognemo gradovima stvoriti sliku životnosti i vitalnosti osnažujući horizont bez velike uporabe energije i pomaganjem ljudima da učine više koristeći manje. Znamo da ste i Vi odlučni u tome.

Razlika u Philips rasvjeti
Vjerujemo u kreiranje inovativnih rješenja za vanjske prostore koja uljepšavaju i inspiriraju. Istovremeno poštujemo delikatnu ravnotežu koja postoji između identiteta grada i potreba njegovih stanovnika. Naša stručnost i znanje omogućili su nam razvijanje LED rješenja u rasvjeti koja su praktična i predivna, ali isto tako i energetski učinkovita i održiva. Rješenja koja čine gradove pogodnima za život dok su istovremeno odgovorna za očuvanje planeta.

Odgovoran izbor
Dobro je poznato da neefikasna rasvjeta troši dragocjene resurse našeg planeta, te da emisije mogu utjecati na kvalitetu zraka koji udišemo. Također je veoma važno razumjeti utjecaj koji ima umjetna rasvjeta na naše spavanje i ostale prirodne procese koji utječu na našu kvalitetu života u cjelini. Ograničavanjem rasvjete na područje kad i gdje je potrebna, naša rješenja pomažu Vam vratiti noćno nebo u svrhu ljepote, prirodnog ritma i očuvanja. njihov grad.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!