Zidna rasvjeta

 
 
 
 
 
 
 

Zidna rasvjeta

Dobro osvijetljena prostorija ugodna je prostorija. Ali kako postići to da nam naša rasvjetna tijela samo pomažu umjesto da nas smetaju? Jedan od trikova kojima se možete poslužiti korištenje je zidne rasvjete na strateškim mjestima. Koje su točno prednosti ove vrste osvjetljavanja, to jest zašto se odlučiti za nju umjesto za tradicionalne lustere?

Moći ćete uštediti na troškovima

Kad je riječ o rasvjeti, najčešće nismo onoliko praktični i kreativni koliko bismo mogli biti. Danas postoji toliko različitih vrsta rasvjetnih tijela, a većina se nas još uvijek odlučuje skoro isključivo za tradicionalne lustere. Imati samo jedno rasvjetno tijelo u prostoriji ima više nedostataka, a jedan je od njih dosta neočekivan – veća potrošnja električne energije. Što to znači? To znači da kad god boravite u prostoriji s lusterom, morate koristiti luster. Zidna rasvjeta, s druge strane, služi tomu da vam se pruži više opcija. Umjesto da uvijek koristite ono najjače svjetlo, možete uključiti samo jednu zidnu svjetiljku i dobiti svo osvjetljenje koje vam je u tom trenu potrebno, u isto vrijeme smanjujući potrošnju električne energije!

Lakše će vam biti prilagoditi rasvjetu prostoru

Zidna vam rasvjeta pruža više mogućnosti i kad je riječ o osvjetljenju prostora kao takvog. Želite li postići da vam je svaka od prostorija ravnomjerno osvijetljena bez da gubite na jačini svjetlosti potrebnoj za konkretne radnje poput čitanja, teško ćete doći do željenih rezultata odlučite li se isključivo za lustere. Jedna će od prostorija biti prevelika da ju cijelu na taj način osvijetlite, dok će se kod druge to pokazati preteškim zbog kompliciranijeg tlocrta. Nasreću, postoji vrlo jednostavno rješenje za ovaj problem – strateški postavljena zidna rasvjeta, koja može osvijetliti svaki kut prostorije jakim, ali nenametljivim svjetlom!

Dobit ćete veću slobodu prilikom uređivanja

Muči vas onaj zid koji ne znate kako urediti? Umjesto da se mučite biranjem slika ili bušenjem rupa za police koje vam možda ni ne trebaju, naglasite ga lijepim parom ili cijelim nizom zidnih svjetiljki. Kad je riječ o ovoj vrsti rasvjete, svoj prostor možete urediti kako god želite. Sviđaju vam se moderni interijeri? Postavite par neobičnih metalnih svjetiljki. Imate originalne ideje? Iskoristite manja rasvjetna tijela da ih pretočite u stvarnost. U svakom slučaju, ne bojte se pustiti mašti na volju!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!