Ventilatori – zdrava i trendi opcija za vruće ljetne dane

 
 
 
 
 
 
 

Ventilatori – zdrava i trendi opcija za vruće ljetne dane

Ventilatori vas podsjećaju na stare kafiće uređene u vestern stilu, drvo i koža, sve je zadimljeno i usporeno a stari prašnjavi ventilator se vrti na stropu? Moramo vam reći da ste potpuno u krivu!

Ventilatori su doživjeli veliki come back i sada su jedna od must have stvari za vašu kuću na moru, vikendicu ili za vaš dom jer su redizajnom, promjenom boja i oblika savršen dodatak svakom modernom prostoru.

Većina će danas posegnuti za klima uređajem, lakše i brže se postiže željena temperatura, ona je neizostavan dio svakog kućanstva i jednostavno, svi ju imaju.

No, koliko je to pametno?

Klima je štetna za zdravlje pogoršava simptome artritisa, neuritisa i probleme sa sinusima.

Ljudi koji vijeme provode u klimatiziranim prostorima manje su otporni na prehlade i upale grla te postaju jako osjetljivi na vanjske temperature što može dovesti do temperaturnih šokova u vidu sunčanice, crijevnih tegoba i težih oboljenja.

Posebno treba paziti na prostor u kojem se nalaze mala djeca i starije osobe te klima nije nikako preporučljiva za korištenje u njihovoj blizini.

Ventilatori na visini na kojoj se nalaze mješaju sobni zrak te ga na taj način hlade. ''Cirkuliranje'' zraka ne može dovesti do problema sa suhim grlom, nadraženim očima ili do prehlada jer ne isušuje zrak u prostoru u kojem se nalazi.

Osim što je bolji za vaše zdravlje, ventilator pogoduje i vašem kućnom proračunu, uštedjeti možete i do pedest posto ukoliko iz kuće izbacite klimu i ugradite ventilator. Štednja energije,smanjenje kućnog proračuna i potpuna sigurnost za zdravlje su veliki plus i protiv njih ne možemo ništa reći a ako uz to dodamo i neodoljivi dizajn klima postaje davna prošlost.

Možete pronaći veliki izbor ventilatora, oni retro oblika, skandinavskog dizajna, potpuno geometrijski, u boji drva ili pak oni koji pristaju svagdje u bijeloj i crnoj boji.

Dođite i odaberite trendi, štedljivi i zdrav dodatak vašem domu!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!