Ugradbena rasvjeta

 
 
 
 
 
 
 

Ugradbena rasvjeta

Kad dođe trenutak biranja rasvjetnih tijela za prostor koji se uređuje, mnogi se začude broju dostupnih proizvoda koji su svi međusobno različiti. Kako odabrati najbolje za vlastiti dom ili uredski prostor? U nastavku vam želimo ukazati na brojne prednosti korištenja ugradbene rasvjete!

Ušteda prostora

Želite uštediti na prostoru? Odabiranje ugradbene rasvjete jedan je od najlakših načina za uštedu. Ali začudili biste se koliku razliku ova vrsta rasvjete može napraviti i u prostorima za koje se nikako ne bi moglo reći da su skučeni. Kolika god bila prostorija koju želite urediti, ovakvo svjetlo učinit će ju većom. To je jedna od njegovih većih prednosti i razlog zašto postaje sve popularniji diljem svijeta!

Rasterećenje instalacija

Krenuli ste preuređivati i želite sasvim nov sustav rasvjete, ali ne biste htjeli preopteretiti već postojeće instalacije? Umjesto da se ograničite na najteže komade, kakvi su klasični lusteri, zašto ne uzeti u obzir neke od najlakših dostupnih proizvoda u odgovarajućoj kategoriji? Ugradbena rasvjeta dat će vam mnogo više mogućnosti prilagodbe postojećim električnim instalacijama od većine tradicionalnih vrsta rasvjete!

Prostorna funkcionalnost

Već smo rekli da vam ugradbena rasveta može uštediti na prostoru, ali time nismo iscrpili sve što o tomu imamo za reći. Pošto se kod ove vrste rasvjetnih tijela uglavnom radi o manjim komadima, lakše ih je razmjestiti po prostoriji tako da postignete optimalno osvjetljenje. Ovo znači da iako morate nabaviti više komada ugradbenih svjetala, isto tako dobivate i mnogo više prostora za manevar kad je riječ o uređivanju!

Stilska sloboda

Kao i drugih rasvjetnih tijela, tako i ugradbenih svjetala ima u svim mogućim oblicima, bojama i materijalima. Ne trebate se bojati da ćete odabirom ove vrste rasvjete dobiti manje mogućnosti izražavanja vaše osobnosti i stilskih preferenci. Dapače, moći ćete postići i neke od stvari koje nije tako lako izvesti uz pomoć klasičnih rasvjetnih tijela!

Naglašavanje pojedinačnih elemenata

Jedna od takvih stvari upravo je naglašavanje pojedinačnih elemenata. O čemu je ovdje riječ? Zamislite da želite naglasiti neki zid, sliku ili skulpturu, ali na vrlo suptilan način. Teško bi vam bilo to izvesti samo uz pomoć stolne svjetiljke. Ali ugradite li jedno maleno, suptilno svjetlo direktno u zid iza slike, vrlo ste lako postigli točno ono što ste htjeli!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!