Trendovi u rasvjeti za 2017.

 
 
 
 
 
 
 

Trendovi u rasvjeti za 2017.

Stručnjaci predviđaju 2017. u jednostavnim oblicima ali posebnim materijalima. Prirodni materijali i metali su must have ove sezone.
Nekonvencionalni oblici također su i dalje prisutni i jedva čekamo vidjeti što nam novo pripremaju dizajneri!


Boje - metalik boje već sezonama su prisutne na tržištu i drže sami vrh. Srebrna i zlatna boja su apsolutni klasici u odabiru dodataka za interijere no ako želite nešto drukčije i neočekivano odaberite bakar, detalj u bakrenoj boji privući će pažnju, djelovat će toplo, kao da posjeduje nešto više, dodatnu priču o svome porijeklu ali i vrlo odvažno budući da se bakar jako malo koristi u dizajnu. Pazite na doziranje metalik boja, ako postavite prevelike srebrne lustere mogli biste stvoriti dojam sterilnosti doma i bolnički ugođaj dok bi s previše zlatne mogli postići efekt koji je potpuno suprotan modernom domu.


Oblici - Neobični oblici lampi koje se u prostoru ponašaju ne samo kao rasvjetno tijelo već i kao svojevrsno umjetničko djelo možemo očekivati i ove godine. Velike okrugle lopte koje svijetle ili pak oblutci bijele boje koji su posloženi po terasama zaludili su dizajnere interijera ali i nas.

 

 

 

 

Neobično je vidjeti oblutak koji svijetli ali dojam koji ostavljaju u prostoru je nenadmašan, osjećate se kao u interijeru iz Architectual Digesta, a svjetlo koje čine ovakve instalacije je toplo, intimno i savršeno za mirne, obiteljske večeri.


Materijali – od materijala za ovu godinu predviđa se korištenje metala i stakla kao glavnih uzoraka. Metalne šipke, plohe, žice i metalne komponente pronalazit ćemo i dalje u raznim strogim geometrijskim i neobičnim, svježim i modernim rasvjetnim instalacijama, od jednog materijala moguće je stvoriti bezbroj stilova, prolistajte kataloge i zasigurno ćete pronaći nekoliko rasvjetnih stilova koji će se savršeno uklopiti u vaš dom. Staklo pronalazimo u raznim kombinacijama, bogati lusteri visilice sa staklenim kristalima ili staklena geometrijska tijela unutar kojih su smještene žarulje, ne možete pogriješiti s odabirom neovisno u kojem smjeru krenete.

 

 

 

Ako još niste odlučili koji je vaš stil za nadolazeću godinu, prolistajte kataloge i prošetajte izložbenim prostorima, sigurni smo da ćete dobiti mnoštvo ideja za preuređenjem vašeg doma. Nove prilike i nove početke najbolje je započeti preuređenjem prostora u kojem se nalazimo. Novi prostori privlače novu energiju, dođite i pomoći ćemo vam privući pozitivnu energiju!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!