Tolomeo Artemide kolekcija na akciji!

 
 
 
 
 
 
 

Tolomeo Artemide kolekcija na akciji!

Ponosni smo što možemo najaviti da nudimo  akcijske cijene stolnih svjetiljaka  Artemida Tolomeo Micro. Prepoznat kao ikona talijanskog dizajna, Tolomeo je dizajn kojeg su Michele De Lucchi i Giancarlo Fassina predstavili još 1987. Nagrađeni su nagradom Compasso D'Oro 1989.

Tolomeo - sa svojom tankom i elegantnom siluetom i naprednom tehnologijom - odavno je jedan od dizajnerskih klasika.

Tolomeo kolekcija je iznimno raznoliki set rasvjetnih tijela dizajniran kako bi ispunio potrebe različitih vrsta osvjetljenja prostora. Tijekom godina, Tolomeo je pridobio  Artemidinu zahtjevnu klijentelu koja cijeni svjetlost stvorenu  kao izvor života koja služi za stvaranje emocija.

Tolomeo kolekcija uključuje unikatan asortiman veličina, izvedbi i boja i nastavlja se razvijati i dizajnom i tehnološki,  prigrljujući posljednju LED tehnologiju. Tijekom godina, riječ Tolomeo postala je sinonimom kvalitete i modernog dizajna.

TOLOMEO KOLEKCIJA STOLNIH LAMPI

"Tolomeo Table" predstavlja savršen spoj veličanstvenih arhitektonskih detalja i vrhunske obrade. Ovo rasvjetno tijelo može se besprijekorno uklopiti u raznolike prostore, kao što su spavaće sobe, uredi, hotelske sobe, ili bilo koji drugi prostor gdje se njeguju kvaliteta I estetika. Tolomeo Table Kolekcija uključuje stojeće svijetiljke za prilagodljivo direktno i/ili raspršeno svjetlo namijenjenjo određenom zadatku. Sijalice, halogeni, fluorescentni ili LED modeli dostupni su u prodaji.

TOLOMEO ZIDNA KOLEKCIJA

Jednostavan, elegantni dizajn I precizni detalji čine ovu kolekciju izuzetnom. Ovaj set svijetiljki načinjen je da ugodi čovjeku. Zamišljene su kao novi model življenja I uživanja u svjetlosti, zahvaljujući pozitivnom utjecaju koje svjetlost ima na psiho-fizičko stanje čovjeka. Tolomeo zidna kolekcija uključuje fleksibilne zidne svijetiljke , sa direktnim, indirektnim, i/ili raspršenim, usijanim, halogenim, fluorescentnim ili LED osvijetljenjem.

TOLOMEO VISILICE

Ove svjetiljke su savršen spoj funkcionalnosti I elegancije; izvanredna revolucija iconic Tolomeo elemenata. Nastavak svjetiljke ima prilagodljivu ruku koja se može pozicionirati gdje god zatrebate svjetlo. Ovj  dodatak dizajniran je kako bi zadovoljio važne ljudske potrebe kao što su udobnost, odmor I ugodno osvjetljenje. U dodatku, postoji i aluminijska drška koja se ne zagrijava, a sve u svrhu lakšeg manevriranja. Tolomeo Suspension Kolekcija uključuje svjetiljke koje se mogu koristiti za direktno, indirektno, i/ili raspršeno I fluorescentno osvjetljenje.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!