Rasvjeta za hodnike

 
 
 
 
 
 
 

Rasvjeta za hodnike

Sanjate o preuređenju svog doma? Želite si učiniti život što udobnijim? Ulaganje u kvalitetnu i dobro postavljenu rasvjetu dio je odgovora na oba problema. U nastavku pročitajte kako preobraziti mračan ili uzak hodnik u svijetlu, ugodnu prostoriju!

Iskoristite šarm modernih visilica za instant osvježenje

Mračni, bezlični hodnici sigurno nisu prvo što pada na pamet kad je riječ o prostorima kojima je potrebno preuređenje, ali su ipak ono što nas prvo dočeka pri ulasku u naše domove. Jedan od najlakših načina za osvježenje takvih prostorija jest prilagodba rasvjete. Ako su promjena i bolje osvjetljenje sve što vam treba, razmislite o tomu da uložite u neku od modernih visilica iz naše raznolike ponude. Sigurno ćete naći nešto što će pomoći vašem hodniku da zablista sasvim novim sjajem!

Poigrajte se potencijalom modernih plafonjera

Prostor koji želite osvježiti ne može se pohvaliti praktičnošću? Čest je to problem koji se ipak dosta lako može riješiti uz pomoć trunka mašte i pravih pomagala, kao što je strateški postavljena rasvjeta. Imate li problema s prostorom, razmislite o tomu da svoj hodnih osvijetlite uz pomoć više komada manjih rasvjetnih tijela umjesto jednim velikim lusterom. Naša ponuda uključuje cijeli niz modernih plafonjera svih veličina i stilova, što znači da nećete imati problema naći točno ono što vam odgovara!

Dodajte zidnu rasvjetu za toplinu

Hodnik vam je i prostran i lijepo uređen, ali mu svejedno nešto nedostaje? Odgovor na to pitanje mogao bi biti toplina svjetlosti kojom ga osvjetljavate. Dodavanje nekolicine ili čak samo jednog rasvjetnog tijela koje daje toplu svjetlost moglo bi napraviti veću razliku nego što mislite. Naša zidna rasvjeta uključuje svjetiljke svih veličina, oblika, materijala i boja – sve što trebate napraviti jest donijeti odluku, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo!

Uštedite na prostoru uz ugradbene svjetiljke

Prostor vam je još uvijek problem? Čak i ako je riječ o najmanjem hodniku, svejedno ga se može osvijetliti na način da rasvjetna tijela ne zauzimaju skoro ništa mjesta. Naše ugradbene svjetiljke, na primjer, idealno su rješenje za mračne prostore, bili oni uski ili niska stropa. Pošto ih imamo u različitim veličinama, nećete imati problema s osmišljavanjem savršene rasvjete za problematične prostore!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!