Opremanje dječije sobe

 
 
 
 
 
 
 

Opremanje dječije sobe

Kako vaše novorođenče raste i postaje sve aktivnije i radoznalije tako i njegove potrebe postaju drukčije, on raste, razvija se i mijenja.  A sobica od male slatke, nježne sobe za novorođenče postaje džungla, princezin dvorac ili beskrajno more...

Kako biste odabrali namještaj i rasvjetu koji će u sobi biti neko dulje vrijeme od treće godine pa do polaska u školu morate pažljivo birati. Namještaj odaberite prema tome što vaše dijete voli, samo pazite da je siguran i da je prilagođen djetetovoj dobi.

Rasvjeta koju odlučite staviti u prostor može doći u raznim oblicima, razni popularni likovi iz crtića u lampama, lusterima, noćnim lampicama za spavanje. Vašem mališanu potreban je prostor za igru, mirni kutak u kojem može predahnuti u danu i čitati ili crtati te umirujući prostor za spavanje.

U središnji dio sobe postavite luster visilicu koji nema izravnu svjetlost žarulje prema objektima u sobi. Odaberite luster koji je kompaktan i dovoljno čvrst ako se dogodi da u njega odleti igračka i udari ga. Pobrinite se da je to luster koji se može fiksirati, ne može razbiti i ukoliko dođe do samooštećenja žarulje da ona ne može odletjeti u komadićima po sobi vašeg djeteta.

Za mirni kutak u sobici svojeg malenog viteza ili princeze možete odabrati jedan od popularnih platnenih šatora sa kojima možete iskombinirati jednu od modernih malih samostojećih lampi koje nisu opasne svojim zagrijavanjem i pogodne su za male ručice koje će ih paliti i gasiti stalno. Osim jedne lampice, šator možete ukrasiti i ''božićnim'' lampicama kako bi izgledao još čarobnije i bajkovitije za vaše najmilije.

Potrebno je odabrati i noćno svjetlo jer svi znamo da većinu vremena u djetinjstvu u sobi borave razna čudovišta i opasne prašumske životinje koje vole doći u sobu kada je mrak. Postoje lampice koje su na baterije, nemajuu intenzivno svjetlo, od mutnog su materijala te neće ometati dijete dok spava. Dolaze u raznim neodoljivim oblicima te smo sigurni da će vaše dijete biti oduševljeno kada dođe u razgledavanje u dućan a vi ćete moći mirno spavati kada shvatite da je novi svijetleći prijatelj uselio pod pokrivač vašeg mališana!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!