Lucide rasvjeta

 
 
 
 
 
 
 

Lucide rasvjeta

Pitate se koji proizvođač nudi jednako kvalitetna rasvjetna tijela za unutarnju i vanjsku upotrebu? Odgovor je, jednostavno, Lucide. Ovaj se brend može pohvaliti i visokim standardom kvalitete i vrhunskim dizajnom. Evo zašto bi mogao biti najbolji izbor baš za vaše potrebe!

Lucide rasvjeta proizvodi izrađeni su od najboljih materijala

Sanjate o podnim svjetiljkama izrađenim od visokokvalitetnog drva? Želite obogatiti svoj životni prostor rasvjetnim tijelima od prekrasno obrađenog nehrđajućeg čelika? Bez obzira na vaše stilske preference, tražite li kvalitetu, nećete vam biti teško naći ju upravo među Lucide proizvodima. Što god da odaberete, možete biti sigurni da će vam trajati i da će uljepšavati vaš dom još godinama!

Lucide rasvjeta visoko su učinkoviti

Treba vam zidna svjetiljka koja se može namještati? Želite opremiti svoj dom rasvjetom čiji se intenzitet može podešavati? Lucide proizvodi širok raspon rasvjetnih tijela, ali jedna od najvećih prednosti ovog brenda upravo je funkcionalnost proizvoda. Vodite li se praktičnošću prilikom uređenja doma, bit će vam užitak razgledavati ih, a nešto će vam zasigurno i zapeti za oko!

Lucide rasvjeta proizvodi slijede najnovije trendove

Trendseterima među nama bit će drago čuti da je Lucide jedan od brendova koji puno toga polaže u estetiku. Želite li ono što još nije viđeno, ono što iskače u kojem god se prostoru nalazilo, prije ćete to naći kod ovog belgijskog proizvođača nego kod nekog drugog. Pripremite se stoga za lov na najnovije trendove!

Lucide proizvodi prikladni su za sve vrste prostora

Kako smo naglasili i na samom početku, Lucide je proizvođač koji svoje mušterije opskrbljuje širokim rasponom rasvjetnih tijela. Među njima su i klasična rasvjetna tijela za unutarnju upotrebu, ali i ona za vanjsku. Nije bitno opremate li kuhinju ili dječju sobu, svoj dom ili poslovni prostor, unutrašnjost ili vanjski dio kuće, Lucide teži tomu da vam sve to pruži na jednom mjestu!

Dolaze u svim mogućim stilovima

Volite kombinaciju drva i metala? Uvijek se odlučite za ono najneobičnije? Jedva čekate osvježiti svoj prostor nekom toplom ili kričavom bojom? Bez obzira na individualne preference, Lucide je brend koji nikad ne razočara. Kod njih ćete naći sve od klasične stolne svjetiljke u neutralnim bojama do futurističkih komada u hrabrim nijansama!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!