Kako odabrati Artemide lampe za svaku prostoriju u domu

 
 
 
 
 
 
 

Kako odabrati Artemide lampe za svaku prostoriju u domu

Želite odabrati pravu rasvjetu za svoj dom, ali ne znate otkud biste počeli? Artemide lampe odličan su odabir za svaki dom, ali treba biti oprezan. Dakle, kada je vrijeme za odabir rasvjete za prostorije, gdje početi?

Različite sobe trebaju različite vrste rasvjete. U nekim sobama trebate lampe koje će cijelu sobu okupati u svjetlu. U drugima, trebate samo svjetlo u malim, koncentriranim područjima. Ponekad želite da se svjetiljka uklopi s vašim dekorom, dok drugi puta želite da se istakne kao dekorativni naglasak. Ali kako odabrati? Idemo vidjeti neke odgovore.

Artemida lampe u dnevnom boravku

Budući da je vaš dnevni boravak zajedničko područje, sve svjetiljke koje odaberete staviti u ovu sobu bit će na vidjelu za svakoga tko dođe u vaš dom. Koristite podne ili viseće Artemide lampe kao svoju glavnu ambijentalnu rasvjetu, te ju dopunite Artemide stolnim lampama. Ako na zidu imate slike ili fotografije, slobodno upotrijebite rasvjetu za naglaskom (poput LED traka ili reflektora) da biste ih istaknuli. Ono što je najvažnije, dnevni boravak je prostor za druženje i razgovor; pobrinite se da ne ometate vidik  - vi i vaši gosti trebate biti u mogućnosti vidjeti jedni druge bez da vam smeta, recimo, loše postavljena stolna svjetiljke.

Artemide lampe u spavaćoj sobi

Ako nemate svjetlo u svojoj spavaćoj sobi, upotrijebite podnu svjetiljku ili dvije da biste osigurali opću svjetlost za sobu. Noćne svjetiljke bi trebale biti manje od onih koje biste koristili u dnevnoj sobi. Također, budite sigurni da Artemide stolne lampe ne preplavljuju noćni ormarić na koji ste ih postavili; još treba ostati dosta mjesta za druge stvari na površini stola.

Artemide lampe u uredu

Kada radite, morate se usredotočiti na ono što radite – a tako birajte i rasvjetu. Držite stol i stolni prostor čistima odabirom podne ili viseće zidne Artemide lampe. Također, kako bi vam pomogli da se usredotočite na ono što radite, odaberite žarulje s jednostavnijim stylingom. Svjetiljke koje se uklapaju u dekor vašeg ureda manje su uznemirujuće i zbunjujuće, što omogućuje puno produktivniji radni prostor.

Artemide lampe u dječjoj sobi

Poput većine dječjih soba, rasvjeta za dječje sobe ima tendenciju biti manja i šarenija od odraslih verzija. Bilo da odabirete podnu Artemide lampu, stolnu svjetiljku ili čak noćno svjetlo za njihovu sobu, pazite da obratite pozornost na njihove interese. Važnije je da vaše dijete voli izgled svoje sobe nego da se sve boje savršeno uklapaju.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!