Inovativne ideje za rasvjetu – redizajnirajte svoj dom! (2. dio)

 
 
 
 
 
 
 

Inovativne ideje za rasvjetu – redizajnirajte svoj dom! (2. dio)

Zadnji put smo Vas upoznali s malim trikovima unutrašnje rasvjete – kako uštedjeti na žaruljama, kakve vrste rasvjetnih grla postoje, te zašto se baš odlučiti na LED-ice.

Sada je došao red na vanjsku rasvjetu. Ostanite s nama i saznajte kako ideje primijeniti na svoj vrt, dvorište ili terasu!

Vanjska rasvjeta

Kada razgovaramo o uređivanju vrtne rasvjete, primarni nam je cilj stvoriti lijep ugođaj koji će po mraku izgledati odlično. Podne lampe oduševljavaju, kraseći mnoge vrtove.

Najčešće prolazom stazama kroz vrt, ali također mogu voditi dvorištem do kuće. Dekorativne svjetiljke i svjetiljke u boji mogu poslužiti za isticanje posebnih dijelova Vašeg vrta.

Vrt možete učiniti veličanstvenim dodavanjem svjetlećih vodopada i jezera te osvjetljavanjem stabala. Iako cijene sežu i do 3.000 kuna za umjetna jezerca, njihovim postavljanjem znat ćete da ste napravili pravi korak.

Odgovarajućim dizajnom, terasa tijekom ljetnih mjeseci može postati Vaš omiljeni kućni prostor. Inovativna rasvjeta će terasu pretvoriti u produžetak interijera i tamo ćete provoditi puno više vremena od planiranog.

Art Rasvjeta nudi mnoštvo proizvoda ključnih u izradi željene rasvjete: downlightere, stropne svjetiljke, klasične lampe i brojne druge vrste rasvjete za potrebe terase. Zato posjetite stranicu art-rasvjeta.hr za najbolju ponudu rasvjete!

Zadnja, ali jednako bitna je rasvjeta za ulaz u kuću. I dok se tijekom Božićnih blagdana ulazna vrata ukrašavaju adventskim vijencima, lijepo je imati ukrase pred kućnim pragom i tijekom ostatka godine.

Neki se odlučuju za osvjetljenje samih vrata stavljajući lampe iznad ulaza, drugi ipak vole stavljati lampe lijevo i desno od vrata, obično u parnom broju svjetiljaka.

Ako nemate, ni ne želite stavljati svijetlo u neposrednu blizinu vrata, uredite puteljak koji vodi do ulaza modernim downlighterima.

Još idealnije za postavljanje downlightera čine se stepenice, jer i po najvećem mraku imate osvijetljen put do kuće.

Zato, ne čekajte! Odlučite se za navedene metode i uštedite, ali još važnije – budite zadovoljni svojom rasvjetom. 

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!