Imate li svoju lampu od himalajske soli?

 
 
 
 
 
 
 

Imate li svoju lampu od himalajske soli?

Ako nemate, požurite u Ozaljsku 75 u Art-rasvjetu! Zašto? Lampe su lijepe, moderne i volite li lijepe interijere jednostavno ju morate imati. No zasigurno još više volite svoje zdravlje, a ova lampa, pravi je dodatak vašoj kućnoj ljekarni! Olakšati će vam jesenje i zimske dane koji su često praćeni prehladama, gripama i kašljanjem koji ne volimo! Ovaj ružičasto narančasti grumen soli pomoći će vašem dišnom sustavu, plućima i cijelom organizmu da lakše podnosi suhi zrak, napadaje astme, alergije i sve ono što nam magloviti dani nose. Požurite u ArtRasvjetu jer kod nas imate garanciju najbolje kvalitete i najniže cijene što znači da je uvijek pravo vrijeme za shopping!

Pozitivni učinci lampe od himalajske soli

Sigurni smo da ste već čuli za himalajsku sol, sol koja je ružičastih tonova, veliki je hit u kulinarstvu, kozmetici ali i uređenju interijera! Jeste li znali da je ona, osim što je predivan dekorativni predmet i vrlo učinkovita kao dodatak kvaliteti vašeg života i zdravlja?

Čisti zrak

Neovisno o tome koliko čistimo, činjenica je da prašina stalno leti po zraku, sitne jedva vidljive čestice, pa i one nevidljive stalno su u zraku, grinje, razni mirisi od kuhanja i miris cigareta mogu narušiti kvalitetu zraka koji udišete te utjecati na vaše zdravlje.

Lampe od himalajske soli su hidroskopne te na taj način pročišćavaju zrak u prostoriji u kojoj se nalaze. Molekule himalajske soli na sebe privlače molekule vode iz zraka iz okoline u kojoj se nalaze i apsorbiraju ih, kao i čestice dima, prašine, grinja koje te molekule vode imaju vezane na sebe. Čestice koje je lampa privukla na sebe griju se, ostaju vezane u kristalima soli te se na taj način filtrira zrak.

Smanjenje simptoma alergija i astme

Budući da lampa učinkovito čisti zrak u kojem se nalazi, osim prašine i dima, smanjuje i količinu vlage u prostoru te smanjuje sve one čimbenike koji potiču stvaranje alergija i astmatičnih napadaja kod odraslih i djece.

Kašljete li?

Imate li problema sa kašljem u vrijeme gripa i prehlada ili vam smeta sustav grijanja koji isušuje zrak ova lampa vam može olakšati hladne dane! Istraživanja su pokazala kako su domaćinstva zbog razno raznih predmeta često nabijena pozitivnim ionima koji nisu dobri za zdravlje.

Udisanjem velikih količina pozitivnih iona, udišemo i mikroskopske grinje i dlačice koje se nakupljaju u plućima i otežavaju disanje, te stvaraju probleme koji rezultiraju teškim kašljem sa sekretom.

Lampa će pročistiti zrak i stvoriti negativne ione koji će stvoriti olakšanje vašim plućima.

Osim što je lijepa, pomoći će vašem zdravlju bez da morate napraviti nešto osim uživati u njenom ugodnom osvjetljenju!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!