Bling-bling

 
 
 
 
 
 
 

Bling-bling

Raskoš i kristali, kao u dobra stara vremena

Katalog: WOFI 2012

Sjetite li se starih filmova i grandioznih scena balova, prekrasnih haljina, elegantnih odijela i klasične glazbe, sigurno se sjećate i velikih i dobro osvijetljenih balskih dvorana. One su imale velike lustere s tisućama staklenih ukrasa koji su svojim površinama dodatno stvarale magičan ugođaj te pokazivale raskoš i blještavilo, a vrlo često i bogatstvo.
Danas su balovi i takav tip arhitekture daleko iza nas, no ostalo je ono najbolje – raskošna rasvjeta. Tisuće kristala koje reflektiraju svjetlo, kapljice vode i blještavilo poslužili su kao inspiracija za seriju rasvjetnih tijela marke Wofi koje se u potpunosti oslanjaju na refleksiju. 

Katalog: WOFI 2012

Prilikom odabira ovakvog tipa važno je obratiti pozornost na nekoliko stvari. Važno je uzeti u obzir veličinu prostorije kako luster ne bi bio prevelik ili premalen. Namjena prostorije je bitna – ako ćete u prostoriji boraviti više danju nego u večernjim satima, možda ovakav luster nije dobro rješenje, budući da se njegov potencijal neće moći u potpunosti iskoristiti. Ovakav tip lustera primjeren je za blagovaone koje se koriste u posebnim prilikama te dnevne boravke koji su površinom veći. Budući da je ovakav tip lustera raskošan i upečatljiv, treba ga promatrati i u odnosu na namještaj. Pokušajte prostoriju u kojoj je luster opremiti s namještajem kojeg prate prirodne linije, uzorci i boje kako dojam cjelokupne prostorije ne bi ispao kičast.

Katalog: WOFI 2012

Jako je važno i napomenuti da je danas dizajn ovakvih lustera moderniji i drugačiji, ali je ideja raskoša i blještavila ostala i u današnjim vremenima. Mali savjet: budući da su ovakvi lusteri prvo što se vidi prilikom ulaska u prostoriju, potrebno ga je redovno čistiti kako bi i dalje ostao blještav i magičan.

Katalog: WOFI 2012

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!