5 Philips Hue proizvoda koji će vam uljepšati život

 
 
 
 
 
 
 

5 Philips Hue proizvoda koji će vam uljepšati život

Philips Hue pametno osvjetljenje posljednji je korak koji je industrija rasvjetnih tijela napravila prema svjetlijoj budućnosti. Ako vas to i nije baš impresioniralo, čekajte da vidite kakvi su sve proizvodi uključeni u ovu liniju – vjerojatno ćete naići na barem jedan koji ćete htjeti imati u svom domu!

Philips Hue White Ambiance žarulja

Želite ići spavati i buditi se uz što prirodnije svjetlo? Točno to možete postići uz samo jedan proizvod - White Ambiance žarulju iz Philipsove Hue linije rasvjetnih tijela. Ova će vas žarulja buditi uz pomoć svjetlosti koja neodoljivo podsjeća na izlazak sunca, dok ćete se navečer moći opuštati uz toplu bijelu svjetlosti koja će vam sigurno olakšati san!

Philips Hue White Ambiance stolna svjetiljka

Preferirate jedno određeno mjesto u svom stanu ili kući, ali nikako da pogodite pravo osvjetljenje? Možda zato jer iz svog naslonjača kojiput čitate, a kojiput gledate TV. Za zbilja uživati u različitim aktivnostima, potrebna su nam svjetla različitih boja i intenziteta. A što kad biste sve to mogli dobiti od jedne jedine stolne svjetiljke? Philips Hue White Ambiance svjetiljka može emitirati i jarku hladnu svjetlost potrebnu za čitanje ili rad, kao i prigušeniju toplu svjetlost koja opuštanje čini ugodnijim!

Philips Hue White & Color Ambiance žarulje

Želite napraviti najluđu zabavu sezone ili se samo želite malo poigrati svjetlosnim izvorima u svom domu? U svakom slučaju, treba vam Philips Hue set žarulja za osvjetljenje u boji. Iskoristite li ono što vam Hue aplikacija može ponuditi, imat ćete izbor između čak 16 milijuna različitih nijansi. Zamislite kako biste si sve mogli urediti dnevni boravak ili spavaću sobu, pa čak i kupaonicu!

Philips Hue bežični set za prigušivanje

Sanjate o svjetlima koja se mogu prigušivati? Zahvaljujući Philips Hue bežičnom setu za prigušivanje, to je sad vrlo lako postići. U setu ćete naći sve što vam je potrebno za instalaciju sustava za prigušivanje svjetlosti. Upute su toliko jednostavne da nećete morati zvati profesionalce u pomoć!

Philips Hue Go

Želite kvalitetno svjetlo čak i kad ste na putu? Philips Hue Go je prijenosno rasvjetno tijelo koje može emitirati svjetlost do tri sata nakon što ga se isključi iz struje, a baš kao i sve ostale Philips Hue proizvode, možete ga kontrolirati putem Philips Hue aplikacije!

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!