murano due rasvjeta

 
 
 
 
 
 
 

Renomirane dizajnerske brendove kao što su Artemide, Foscarini, Murano Due, Itre, Gallery

Foscarini rasvjeta Artemide Murano Due

U stalnoj ponudi u našem salonu rasvjete u Tratinskoj 37 nudimo renomirane dizajnerske brendove kao što su Artemide, Foscarini, Murano Due, Itre, Gallery, Flos, Fabbiani, Modular i Artemide Arhitectura
   
Artemide –Artemide je pridonio povijesti međunarodnog dizajna s proizvodima kao što su Eclisse (1967, od Vico Magistretti), Tolomeo (1989, od Michele De Lucchi i Giancarlo Fassina) i (2004, od Herzoga & de Meurona), svi ovi proivodi su primili Compasso d’oro nagrade. Godine 1994 dobio Artemide “Compaso d’oro”  i nagradu European Design nagradu za 1997.
Artemide svjetiljke smatraju na međunarodnoj razini kao i dizajn ikona suvremenog dizajna, oni su izloženi u većini muzeja moderne umjetnosti i dizajna zbirke. (MoMA - New York, Metropolitan Museum of Art - New York, Victoria i Albert muzej - Londra, Museo Nazionale della Scienza e della Tecnica - Milano, Galleria Nazionale d’Arte Moderna - Roma, Parigi, Centre Georges Pompidou ECC).
Artemide je uvijek surađivao s najpoznatijim svjetskim dizajnerima i aktivno promiče radionice s dizajnom školama (npr. Royal College of Art, London), kako bi pronašli najbolje mlade talente.

Foscarini-Istraživanje i inovacije, pozornost na kvalitete u proizvodnji i uslugama, međunarodni fokus, maksimalnu fleksibilnost i, iznad svega, proizvod usmjeren ka kulturi koja je rezultat dobrog dizajna: to su elementi koji karakteriziraju Foscarini. Foscarini je identitet tvrtke.
Kao rezultat tih osobina, Foscarini je uspio razviti svoju kolekciju modela s jakom osobnošću, plod usklađenosti između dizajna i proizvodnje.
Partnerstvo s velemajstorima i mladim talentima iz međunarodnog dizajnerskog kruga, s različitim vrstama profesionalnog iskustva i kreativnosti, projekta i fleksibilnost, doveli su do originalnih proizvoda i posebnog dizajna.
Foscarinijev međunarodni fokus je doveo do razvija čvrste prodajne mreže, s više od 2500 prodajnih mjesta multibrend u 50 zemalja, uz potporu visoke kvalitete usluga korisnicima, UNI EN ISO 9001 certifikat od 1996.
Sve to je omogućilo Foscarini-u lansirati svoj \“Successful Living from Diesel with Foscarini« zbirka, rezultat partnerstva s Diesel, međunarodni brand i stil života voditelj: novi jezik i nove estetike.

Murano Due- FDV grupa je osnovana 2002, sa ciljem pristupanja udruženo nekoliko brandova koji su prisutni na tržištu rasvjetnih tijela, FDV Group SpA namjerava graditi novi pristup rasvjeti za dom i stan, te povećati svoju prisutnost u talijanskom i međunarodnom tržištu:  I Tre, Murano due, Aureliano Tos o Illuminazione Dal 1938, Galerija di Vetri i Alt Lucialternative, Luxit i Leucos, sedam međunarodno priznatih brendova, kako bi svjetlo bilo oblik dizajna.

I Tre je osnovan 1975 godine i potvrdio svoj identitet kroz modele vrhunske kvalitete, tehničke performanse i dizajn rasvjete, koristeći široku paletu različitih materijala daje nova tehnološka tumačenje na svjetlo i staklo.
Murano due je osnovan 1982 i slijedi stoljeća \“stare tradicije Murano stakla\”, dovodeći ga do danas sa suvremenim tehnikama i novim idejama. Moderni profinjenog dizajna i vrhunske kvalitete materijala su jake točke ove marke.

Aureliano Toso Illuminazione dal 1938 proizvodi opremu s jednostavnim linijama ipak u modernom stilu: stara tradicija proizvodnje Murano stakla samo ime sugerira da su napredni na stvaranju konkurentnog brand koji je ponosan na svoju staru tradiciju.

Galerija Vetri d\‘Arte je rezultat istraživanja koji poštuje tradicionalne vrijednosti i dodaje odličan način interpretiranja bezvremenskog stila koji daje novu vrijednost klasično-modernoj rasvjeti. Jedinstveni elegantan dizajn.

Zadnji brend je Alt Lucialternative, osnovan je u Murano u 1963 kao umjetnički glassmaker: ovaj brand sada proizvodi rasvjetu od puhanog stakla i eksperimentiranje s novim materijalima i tehnologijama. Jedinstvenim dizajnom, plemeniti metali, istraživanja i inovativni duh su temeljna obilježja za svaki novi projekt iz ove zbirke orginalnog Murano stakla.

Flos- Flos je međunarodna kompanija koja nudi kompletnu paletu rasvjetnih tijela za stambene, poslovne, pa čak i posebno prilagođena rasvjetna tijela, rasvjeta koja se može neprimjetno uklopiti u bilo koji ured, hotel, trgovine ili, zajedno s posebno dizajniranim linijama rasvjetnih tijela.
Flos je usko vezan sa najpoznatijim arhitektima,  s know-how je stekao sa više od četrdeset godina iskustva ne samo kao proizvođač,nego i kao dizajner rasvjeta sa širokim rasponom proizvoda za izazovna okruženja, kao što su muzeji, trgovine, i kazališta.

Fabbian-Osnovana prije gotovo 50 godina. Fabbian je u mogućnosti proizvesti neke od najljepših talijanskih modernih rasvjetnih tijela. Sjedištem u Veneciji, Fabbian specijaliziran za inovativne tehnike staklo manafacturing tehnike koji se temelje na Murano tradiciji i vještine u 21. stoljeću. Rezultat je kolekcija rasvjete, koji uključuje najnovija arhitektonska rješenja sa ljepotom od murano stakla.
Copyright © art-rasvjeta.hr. Sva prava pridržana. Ovaj tekst je zaštićen autorskim pravom.

Zaštita od strujnog udara

Svaka svjetiljka je izolirana tako da bilo koji izloženi metalni dio ne provodi električnu struju. Dijelovi koji provode struju tijekom normalnog pogona moraju biti zaštićeni od dodira ili odgovarajućom izolacijom ili odgovarajućim poklopcem. Dodatne mjere provode se kako izloženi metalni dijelovi ne bi provodili struju čak i kada dođe do greške na izolaciji. Tabela prikazuje tri klase zaštite koje se koriste u Njemačkoj. Ukoliko nije drukčije naznačeno na nazivnoj pločici, svjetiljke zadovoljavaju klasu zaštite I.

Klase zaštite
 

Klasa zaštite Oznaka Opis Bilješke
I Zaštita od strujnog udara Svjetiljke s priključnim terminalom za zaštitni vodič na koji moraju biti spojeni svi metalni dijelovi koji mogu provoditi struju u slučaju kvara. Spoj na zaštitni vodič (zemlju) je apsolutno neophodan. Oznaka je prikazana na priključnom terminalu
II Zaštita od strujnog udara U svjetiljkama s ovom oznakom ne smije biti izloženih metalnih dijelova koji mogu provoditi struju u slučaju kvara (totalna izolacija ili dvostruka izolacija). Svjetiljka nema priključni terminal za zaštitni vodič i ne mora biti spojena na zaštitni vodič (zemlju).
III Zaštita od strujnog udara Svjetiljke koje rade sa sigurnim posebno niskim naponom (SELV), tj. naponima ispod 42V generiranim sa sigurnosnim transformatorom prema VDE 0551 ili iz baterija (standardnih ili punjivih).  


Copyright © art-rasvjeta.hr. Sva prava pridržana. Ovaj tekst je zaštićen autorskim pravom

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!