kuhinjske svjetiljke

 
 
 
 
 
 
 

Kuhinjska rasvjeta ili rasvjeta za kuhinje

Kuhinja – prostor sortiranja i odlaganja hrane,  pripreme hrane, organizacije pribora i posuđa, pa je rasvjetom potrebno osigurati neometano obavljanje svih tih radnji. Preporuka je uporaba linijske rasvjete ispod gornjih kuhinjskih elemenata, koja će osigurati dobru rasvjetljenost radne plohe. Osim toga, potrebna nam je i stropna rasvjeta, koja će posebno trebati u trenucima održavanja (čišćenje prostora). Oblik svjetiljaka je dosta proizvoljan i uvelike ovisi o opremi interijera kao i o spoju s ostalim prostorima stana (kuće). Dakle mogu se koristiti lafonske svjetiljke ali i linearne stropne svjetiljke.

Često se susreću i rješenja s halogenim žaruljicama postavljenim u nadstrešnu plohu kuhinjskih elemenata. Ta rasvjeta je u glavnom dekorativne funkcije ali pomaže i u rasvjetljavanju interijera gornjih kuhinjskih ormarića. Ovisi uvelike konstrukciji kuhinjskih elemenata.

 

Kuhinjska rasvjeta

Copyright © art-rasvjeta.hr. Sva prava pridržana. Ovaj tekst je zaštićen autorskim pravom

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!