kako se montira plafonski ventilator

 
 
 
 
 
 
 

Modeli i načini postavljanja stropnog ventilatora

Kakve električne spojeve trebate?

Ako u stropu imate električni priključak koja nije spojena prekidačem za uključivanje i isključivanje, možete upotrijebiti bilo koji model s ugrađenim prekidačem za povlačenje, sa ili bez svjetiljke.

Za rad, jednostavno povucite kabel kako biste uključili ili isključili žarulju ili motor. Prekidač kabela za povlačenje također upravlja kontrolom brzine plafonskog ventilatora.

Alternativno, možete koristiti jedan od naših daljinskih upravljača za kontrolu brzine i svjetla. Ako imate električnu utičnicu u stropu koju kontrolira prekidač za uključivanje i isključivanje, možete također koristiti bilo koji model s ugrađenim prekidačem za povlačenje kabela.

Podesite željenu brzinu pomoću prekidača kabela za povlačenje. Smjer vrtnje se podešava pomoću kliznog prekidača na stropni ventilatoru.

Ventilator sada radi pri brzini i smjeru postavljenom prekidačem kabela za povlačenje kada se uključi prekidač za svjetlo. Kako vam je potrebna električna veza da biste promijenili brzinu, koristite prekidač za povlačenje kabela.

Ako želite zamijeniti svoje stropno svjetlo ventilatorom sa svjetlom, to je lako učiniti. Ako je korišten jednostavan prekidač za svjetlo, možete ga ponovno koristiti.

Prekidač kabela za povlačenje plafonskog ventilatora je isključen, a kabel za svjetlo uključen. Kada uđete u sobu, možete uključiti i isključiti svjetlo kao i prije. Ako je potrebno, uključite stropni ventilator pomoću kabela za povlačenje.

Nadalje, prekidač za svjetlo može se promijeniti u SCNR5 5-stupanjski ili 4-brzinski ST4 / 150 II upravljač. Ako imate dvopolnu sklopku (L1, L2, N, E), motor i svjetlo mogu se samostalno isključiti.

U tu svrhu koristite SCNRL 5-brzinski regulator ili ST4-400 s ugrađenim prekidačem svjetla.

Priključivanje prigušivača za svjetiljku moguće je pomoću zasebne faze, u kombinaciji s jednim od Casa Fan regulatora brzine.

Ako niste sigurni koju kontrolu trebate koristiti u svojoj aplikaciji, obratite se električaru. On će vas savjetovati profesionalno.

Također će vam ispričati o raznim načinima na koje Casa Fan ventilatori mogu biti jednostavno i pravilno instalirani.

Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!