Dani Philips u Art-rasvjeti -25% popusta na rasvjetna tijela Philips,Massive i Lirio by Philips

 
 
 
 
 
 
 

Dani Philips u Art-rasvjeti -25% popusta na rasvjetna tijela Philips,Massive i Lirio by Philips

Dani Philips u Art-rasvjeti -25% popusta na rasvjetna tijela Philips,Massive i Lirio by Philips

Art-rasvjeta za Vas na dane Philips i Massive rasvjete pripremila niz akcija,  tijekom mjeseca studenog i prosinca 2015. godine a u suradniji s  renomiranim proizvođačima rasvjete,  na cjelokupni asortiman dekorativne rasvjete PHILIPS , Massive i Lirio by Philps -25% popusta na sve vrste plaćanja (samo ne obročna otplata ili na rate) !Ova akcija se odnosi samo na rasvjetna tijela (lusteri,plafonjere,zidne lampe,stolne lampe ,stajaće svjetiljke ,...) .Ova akcija  ne odnosi se na rasvjetna tijela koja su već na akciji i na Philips žarulje niti na Philips led žarulje . Akcija vrijedi od 15.10.2015 i za sve narudžbe za Philips i Massive nakon 15.10.2015.

 

U tvrtki Philips koristimo svoju stručnost i iskustvo u razvoju održivih rješenja za ljude širom svijeta. Osijetiti ćete moć da zaista pridonosite očuvanju okoliša prelaskom na rasvjetu koja štedi energiju. Inovativan dizajn u kombinaciji s najnovijom tehnologijom nepogrešiv su izbor.  Izdvajamo Philips LEDINO program gdje ušteda energije u odnosu na konvencionalnu rasvjetu iznosi 80%
 

 

Brand kome možete vjerovati. Usvajajući i primjenjujući u proizvodnji najnovija tehnološka rješenja i posebno vodeći računa o ekološkom i sigurnosnom aspektu svojih proizvoda te sa širokom paletom proizvoda za unutrašnje i vanjsko opremanje prostora, svakako će zadovoljiti i najprobirljivije.

 

Art-rasvjeta za Vas na dane Philips i Massive rasvjete pripremila niz akcija,  tijekom mjeseca listopada i studenog 2015. godine a u suradniji s  renomiranim proizvođačima rasvjete, cjelokupni asortiman dekorativne rasvjete   PHILIPS &  Massive i Lirio by Philps -25% popusta na sve vrste plaćanja (osim na obročna plaćanja ili na rate ) !


Web trgovina

Proizvođači

Pretraživanje

Download cjenika i kataloga

Download cjenika i kataloga {ime}
Cjenici i katalozi:
- rasvjeta
- prekidači
- utičnice
- žarulje

Izdvojeno iz ponude

Stručno savjetovanje

Prijavite se za savjetovanje!! Najočitiju promjenu u izgledu našega interijera omogućava upravo pravilno i stručno postavljena rasvjeta.

Prijavi se odmah!